Tefal HB 830138

Tovar je vypredaný

Tefal HB 830138

Kód výrobku: HB830138
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Tyčové mixéry

Tyčový mixér Tefal HB 830138

Hľadáte šikovného pomocníka do kuchyne, ktorý nikdy nepovie nie a vaše kuchárske umenie sa vďaka nemu posunie zase o stupienok vyššie? Ak áno, tak je tyčový mixér Tefal HB 830138 skvelou voľbou.
Tento malý šikula v sebe skrýva 600 W motor, ktorý vás nenechá nikdy v štichu, a navyše sa pýši dlhou životnosťou. Keď k tomu pridáme ergonomickú rukoväť s mäkčeným povrchom, ktorá zaistí pohodlnejšie používanie a ochranu proti vystreknutiu, ktoré ochránia vaše oblečenie, máme z toho úžasného pomocníka, ktorého nebudete chcieť dať z ruky.

 Láska na prvé stlačenie

Od teraz budete mať konzistenciu vo svojich rukách. Tyčový mixér Tefaldisponuje 16 rýchlosťamia unikátnou technológiou čepeľou, ktorá prináša všetky možnosti mixovania. Je len na vás, či si prajete riedke či husto mixované polievky, ovocné zmesi, alebo dokonca smoothie, vždy sa dočkáte toho, čo chcete.
Ďalej určite oceníte technológie ActivFlow. Jedná sa o dve rovné vnútorné čepele pre extrémne výkonné mixovanie a zahnuté vonkajšie čepele pre optimálne zachytenie surovín. Vďaka nim už nikdy nenarazíte na žiadne zvyšné kúsky.

 Obsah balenia

  • Tyčový mixér Tefal HB 833138
  • Odmerná nádoba o objeme 800 ml

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape