Tefal DO 822138

Tefal DO 822138

Kód výrobku: DO822138
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Príprava potravín

Kuchynský robot Tefal DO 822138

Hľadáte šikovného pomocníka do kuchyne, ktorý nikdy nepovie nie a vaše kuchárske umenie sa vďaka nemu posunie zase o stupienok vieš? Ak áno, tak je tyčový mixér DO 822138 skvelou voľbou.
Tento malý šikula v sebe skrýva 1000 W motor, ktorý vás nenechá nikdy v štichu, a navyše sa pýši dlhou životnosťou.

Kuchynský robot navyše ponúka hneď dva výstupy motora, ktoré sľubujú optimálne pracovnú a otáčavú rýchlosť podľa toho, akú nádobu práve používate. Keď k tomu pridáme širokú škálu programov a pomôcok, jedná sa o elegantného pomocníka, ktorý vyhovie všetkým vašim potrebám pri každodennom varení.

 Patentovaný systém Easy Lock

Zamykanie veka a tým zaistenie bezpečnosti nikdy nebolo jednoduchšie. Jednoducho umiestnite veko na nádobu a len pootočíte v smere hodinových ručičiek, kým zámok správne nezapadne. Sekaciu nádobu môžete na food procesore zamykať aj v dvoch polohách. Vďaka tomu to bude vyhovovať ako pravákom, tak ľavákom.

 Rozsiahle príslušenstvo

  • Nôž z nerezovej ocele na sekanie a krájanie
  • Dva vymeniteľné disky z nerezovej ocele na hrubé či jemné strúhanie / plátkovanie
  • Nádoba mixéra na mixovanie chutných polievok, štiav, smoothie atď.
  • Hnetací hák na prípravu cesta
  • Sekáčik na cibuľu, cesnak, bylinky atď.
  • Disk na šľahanie krémov pre dezerty a emulzovanie omáčok, napríklad majonézy

 Veľká možnosť voľby

Každá potravina potrebuje inú prípravu. Z týchto dôvodov disponuje každý výstup motora dvoma rôznymi rýchlosťami a pulzovanie, ktoré si nastavíte pomocou manuálneho prepínača. Výsledkom je teda až 6 možností nastavenia a zvládnutie všetkých druhov príprav.

 

 Vysoká kvalita

Kuchynský robot Tefal bol navrhnutý tak, aby ste si ho zamilovali už na prvý pohľad a zároveň ho mohli bez problémov užívať niekoľko rokov.
Jedná sa o dôsledne navrhnutého pomocníka, ktorý je vďaka vloženej značke v chrómovom prevedení a bielo-čiernym dizajnom veľmi elegantné. Zároveň vás ale nadchne aj jeho robustnosť. Prekvapí vás svojou extrémnou stabilitou, a to aj keď bude pracovať na najvyšší výkon.
Disponuje tiež úložným systémom, ktorý má za úlohu úhľadne porovnať všetky rezacie, sekacie aj hnetacie nástroje do pracovnej nádoby.

 

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape