Russell Hobbs 21991

Tovar je vypredaný

Russell Hobbs 21991

Kód výrobku: 2199156
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Pákové kávovary

Lahodná filtrovaná káva

S kávovarom Russell Hobbs 21991 Legacy Floral pripravíte chutnú kávu v pohodlí vášho domova. Nezáleží, či máte radi kávu silnú či jemnú, tento kávovar pripraví presne takú kávu, aká vám chutí. Naviac určite zaujme svojím elegantným čiernym dizajnom s kvetinovými vzormi.

Nové funkcie a technológie

Pre ešte lepšiu chuť filtrovanej kávy je kávovar vybavený novými funkciami. Moderné technológie sparovacej hlavice zaistia lepšie rozloženie teploty a extrakciu kávy. Kávovar obsahuje sklenenú kanvicu s objemom 1,25 litra, čo zodpovedá až 10 šálkam. Ak sa vám toto množstvo zdá príliš, možno kávovar nastaviť pre 1-4 šálky. Počas varenia sa rozsvieti osvetlený krúžok a udržuje teplotu kávy.

Vyspelá technológia sparovacej hlavice

Táto sparovacia hlavica s vyspelou technológiou rovnomernejšie a rýchlo strieka vodu skrz zomletú kávu. Zdokonalené rozprestrenie vody preleje celý obsah kávy vo filtri a vedie k lepšiemu rozpúšťaniu kávy a lepšej extrakcii chuti.

O 50 % rýchlejšie dosiahnutie optimálnej teploty

Zdokonalená kontrola teploty sa postará o to, aby voda dosiahla správneho stupňa pre lepšie vylúhovanú kávu, v súlade s Európskou asociáciou kávových špecialistov (SCAE). Jedná sa o štandard nastavený ľuďmi, ktorí vedia, ako by mala chutiť správne pripravená káva. Takže ak ju milujú oni, vy budete tiež!

 

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape