Russell Hobbs 21840

Tovar je vypredaný

Russell Hobbs 21840

Kód výrobku: 2184056
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
ELEKTRO

Máte radi vyprážané jedlo, ale chceli by ste, aby jeho príprava bola zdravšia a chutnejšia? S fritézou Russell Hobbs 21840 sa vám vaše želanie splní. Na rozdiel od klasických fritéz nevyužíva tento prístroj na prípravu pokrmu žiadny olej, ktorý by sa musel zahrievať. Zahriatie je okamžité, takže zaisťuje rovnomerné a rýchle varenie. Teraz si jednoducho pripravíte svoje obľúbené vyprážané jedlo bez zápachu prepáleného oleja.

Multifunkčná fritéza Russell Hobbs 21840 používa na varenie chytrú technológiu, ktorá využíva rýchlu cirkuláciu vzduchu pre uvarenie vášho jedla. Vďaka tomu je pokrm zdravší a obal je aj napriek tomu chrumkavý. Prístroj možno ďalej využívať aj na pečenie na báze teplovzdušného cirkulačného systému alebo grilovanie. Ľahko si napríklad pripravíte chutnú zeleninu, rybu, zemiaky alebo špíz.

Fritéza Russell Hobbs 21840 disponuje extra veľkým 3l objemom. Pripravovaný pokrm možno sledovať pomocou okienka vstavaného do dvierok. Ďalej je vybavená šesťdesiatminútovým časovačom s funkciou automatického vypnutia, vďaka ktorému nemusíte byť pri prístroji po celý čas prípravy. Príslušenstvo je ľahko umývateľné a pre jednoduché skladovanie má navíjací kábel. Samozrejmosťou je nastaviteľná teplota do 220°C.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape