Pultová mraznička Beko HSA 29530

Tovar je vypredaný

Pultová mraznička Beko HSA 29530

Kód výrobku: HSA29530
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Mrazničky

Energetická trieda A++

Pokiaľ zháňate veľký mraziaci priestor, ale neradi vyhadzujete peniaze za spotrebované energie, ste na správnom mieste. Truhlicová mraznička Beko HSA 29530 ponúka úctyhodných 284 litrov vnútorného objemu, pričom však pracuje v energetickej triede A++. Vďaka tomu zamrazíte veľké množstvo potravín, ale zároveň ušetríte peniaze za elektrinu.

Silný mraziaci výkon

Mraznička Beko HSA 29530 disponuje tromi drôtenými koši na menšie potraviny, takže budete mať Vašu mrazničku vždy prehľadne rozdelenú. Štvorhviezdičková mraznička zvládne zamraziť až 17 kilogramov potravín za deň. V prípade nehody sa nemusíte obávať žiadnych nepríjemností, keďže spotrebič udrží potraviny zmrazené až 67 hodín po výpadku prúdu.

Antibakteriálne tesnenie

Tesnenie vo dverách je všeobecne známe ako ideálne prostredie na rast a množenie rôznych baktérií. Pýtate sa, prečo tomu tak je? Na to existuje veľmi jednoduchá odpoveď. Jedná sa o miesto, ktoré sa veľmi zle udržiava v úplnej čistote, čo týmto nepozvaným návštevníkom vyhovuje. Truhlicová mraznička Beko HSA 29530 sa totiž môže pochváliť tým, že do jej tesnenia vo dverách boli pridané antibakteriálne látky, ktoré vytvárajú bariéru, cez ktorú žiadny mikroorganizmus neprenikne. Vďaka tomu bude vnútro mrazničky dokonale hygienicky čisté a potraviny v nej uložené si zachovajú svoju čerstvosť po ešte dlhšiu dobu.

Čerstvé aj po rozmrazení

Špeciálne navrhnutý ventilátor zamrazí jedlo v priehradkách FastFreeze o 10 % rýchlejšie. Dochádza tak k menšej zmene kryštalickej mriežky zamrazenej potraviny, ktorá je po rozmrazení čerstvejšia a chutnejšia.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape