Steba SV 2
Sous-vide čiže varenie "vo vákuu" je kuchárska metóda, ktorú používa rad svetových šéfkuchárov. Pri tejto metóde sa potraviny pripravujú vo vzduchotesnom umelohmotnom obale vo vodnom kúpelis kontrolovanou teplotou. Takto vákuované potraviny sa varia o presne stanovenej teplote, ktorá je nižšia ako teplota varu a najčastejšie sa pohybuje v rozmedziach 55 - 60°C. Cieľom varenia je zachovať prirodzenú chuť, šťavu a textúru potraviny. Pri varení nedochádza k vysúšaniu, oxidácii ani vylúhovaniu potravín. Hrniec Steba SV 2 je možné použiť aj pre profi varenie vo vákuovom vrecku pomocou vodného kúpeľa.
Elektronický hrniec Steba SV 1 PRECISE má telo vyrobené z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Ďalej je vybavený časovačom a elektronickou reguláciou teploty, ktorá vám umožní stanoviť teplotu s maximálnym rozdielom 0,5°C. Rovnomernú teplotu zaisťuje cirkulácia vody. Ľahkej údržbe napomáha možnosť umývať niektoré časti v umývačke riadu.