Prestigio MultiPhone 5400 DUO ROZBALENO

Tovar je vypredaný

Prestigio MultiPhone 5400 DUO ROZBALENO

Kód výrobku: PAP5400DUO_ZT01
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Tlačidlové mobily

Dôvody zaradenia medzi bazárový tovar: 

  •  vybalené / vyskúšané

 

Mobilný telefón Prestigio MultiPhone 5400 je skvelým multifunkčným prístrojom, ktorý je doslova nabitý funkciami a technológie, ktoré vám uľahčia prácu s ním. Medzi jeho najväčšie prednosti patrí podpora dvoch SIM kariet, veľmi rýchly 4-jadrový procesor ARM Cortex A5, s frekvenciou 1,2 GHz alebo 8 Mpx fotoaparát s automatickým zaostrovaním, digitálnym zoomom a prisvetľovacou diódou.

Prestigio MultiPhone 5400 má predinštalovaný operačný systém Android vo verzii 4.1 Jelly Bean. Vďaka Androidu sa navyše dostanete k obrovskému množstvu hier a užitočných aplikácií, ktoré ešte viac rozšíria možnosti tohto telefónu. Prehľad o všetkom, na čom v telefóne pracujete, máte vďaka 4'' TFT displeji s dostatočným rozlíšením 800x480 pixelov. MultiPhone 5400 vám vďaka svojmu ergonomickému spracovaniu skvele padne do ruky i do vrecka a ovládanie jednou rukou je tak oveľa jednoduchšie.

Telefón nezaostáva ani čo sa konektivity týka. Podpora 3G sietí, WiFi (B/g/n), Bluetooth či vnútorná pamäť 4 GB, rozšíriteľná vďaka slotu na MicroSD karty, to všetko je pre MultiPhone samozrejmosťou. Nechýba ani modul GPS, ktorý podporuje všetky možné druhy navigácií a vy sa tak už nikdy nestratíte. Prestigio naviac do telefónu nahralo vlastný hudobný prehrávač s podporou veľkého množstva bežných audio formátov, takže stačí pomocou 3,5 mm jacka pripojiť slúchadlá a hneď môžete počúvať svoje obľúbené skladby.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape