MSI Clutch GM60, černá S12-0401470

Tovar je vypredaný

MSI Clutch GM60, černá S12-0401470

Model roku 2017

Kód výrobku: MOUMSI1009
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Herné myši

Pevná modulárna konštrukcia

Pevná konštrukcia MSI Clutch poskytuje skutočne prvotriedny komfort. Po uchopení do ruky a následnom stlačení tlačidiel nikde nič nevŕzga a navyše je vystužená železnými časťami. Celková váha sa dostala na 115 gramov.

 


 

Zostavte si myš podľa seba

Dva rôzne tvary možno ľahko pripevniť pomocou magnetu. Všetko pevne drží, takže nemáte pocit, že sa myš rozpadne. Rovnako tak môžete vymeniť vrchnú časť, ktorá ponúka iný materiál, alebo odpojiť či meniť kábel.

 


 

MSI softvér

MSI k myšiam dodáva MSI Gaming Center, kde si nastavíte všetko potrebné. Ľahko si zmeníte nastavenie všetkých 8 tlačidiel napríklad pomocou nahrania vlastných makier, ďalej potom podsvietenie a samozrejme DPI, ktorého maximálnu hodnotuzvýšite až na 10800

 


 

Základné úpravy

Nechýba modifikácia klasických parametrov: polling raterýchlosti dvojitého klikuscrollovanie a ďalšie. Prítomné je Angle Snapping, ktoré slúži na vyhlazovanie pohybu kurzoru a hodí se tak napríklad v grafickom programe.

 


 

 

RGB a Polling Rate

S využitím funkcie RGB Mystic Light od spoločnosti MSI môžu hráči ľahko zmeniť vzhľad myši výberom z viac než milióna farieb a viacerých efektov. Keď nastanú tvrdé souboje v akčných strieľačkách, MSI Clutch vás nenechá v štichu. Pre dokonalú odozvu máte k dispozícii 3000 Hz polling rate.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape