Morphy Richards 48615

Tovar je vypredaný

Morphy Richards 48615

Kód výrobku: MR48615
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
ELEKTRO

Multifunkčný parný hrniec MORPHY RICHARDS 48615

Multifunkčný parný hrniec MORPHY RICHARDS 4861 zvládne pripraviť 8 rôznych foriem prípravy pokrmov. Vie ako variť v pare, grilovať, fritovať, variť, zapekať, vyprážať, pomaly variť a dokonca tak aj dusiť. V kuchyni teda ušetríte veľa dôležitého miesta, pretože vám bude stačiť jediný spotrebič. Celkový objem nádoby je 2,9 litra, takže sa skvele hodí aj pre väčších jedákov.
Tento šikovný pomocník zvládne dodať vášmu vareniu novú úroveň. Jedlo bude rýchlejšie a kvalitnejšie pripravené, a jeho chuť bude úplne nezabudnuteľná.

Vždy pre neho nájdete využitie

Tiež máte kuchyňu plnú dôležitých spotrebičov, bez ktorých si varenie neviete predstaviť, ale každý vie jednu, maximálne dve veci, zaberajú veľa miesta a vy ich vyťahujete len občas? Toto sa vám už nikdy nestane. Najväčšou prednosťou tohto multifunkčného parného hrnca je všestrannosť. Zvládne si poradiť s varením v pare, grilovaním, fritovaním, varením, zapekaním, vyprážaním, pomalým varením a ani dusenie pre neho nebude najmenší problém. Zabudnite na veľa veľkých neskladných prístrojov, keď vám stačí jeden, ktorý zvládne všetko.

 Vysoký výkon

Maximálny príkon tohto malého kúzelníka je až 1500 W, čo vám zaručí skutočne rýchlu prípravu akéhokoľvek jedla. Navyše si môžete sami podľa potreby regulovať teplotu a to od 60°C do 240°C, vďaka tomu bude každý kúsoček správne prepečený. Vnútro nádoby je vyrobený z nepriľnavého materiálu, takže nehrozí, že by sa pokrmy "prilepovali", vždy pôjdu krásne vytiahnuť. Aj napriek tomu je ale dôležité mať o všetkom prehľad. Ako ho zabezpečiť? Veľmi jednoducho. Celý proces varenia je možné sledovať a to vďaka veku, ktoré je vyrobené z tvrdeného skla.

 Príslušenstvo

  • Fritovací kôš
  • Naparovacia mriežka
  • Receptár

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape