Morphy Richards 303111

Tovar je vypredaný

Morphy Richards 303111

Kód výrobku: MR303111
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
ELEKTRO

Žehlička Morphy Richards 303111

Určite každému sa niekedy stalo, že žehlenie odkladal tak dlho, až na neho čakala veľká hromada, na ktorú by nevyliezol ani neohrozený horolezec. Ako zariadiť, aby sa táto domáca práca stala obľúbenou ako pre vás, tak aj pre ostatných členov vašej rodiny? Prvým a veľmi zásadným krokom je kvalitná naparovacia žehlička, ako je napríklad tá značky Morphy Richards 303111 s príkonom až 2400W.
Už na prvom pohľad vás zaujme precíznym moderným prevedením. Po hlbšom preskúmaní zistíte, že je vyrobená z kvalitného materiálu, ktorý sľubuje dlhú životnosť. No a v neposlednom rade si určite všimnete praktických funkcií, ktoré uľahčia žehlenie. Dokonca je možná úprava záclon či oblečenia zaveseného na ramienku a to s využitím vertikálneho naparovania.

Parný ráz až 170 g za minútu a konštantná para 55 g sľubujú perfektnú upravu bielizne bez veľkej námahy a takmer okamžite. Aby bolo zaistené, že vás pri práci nebude nič rušiť je žehlička vybavená zásobníkom na vodu s veľkosťou 400 ml.
Určite sa vám minimálne raz stalo, že na oblečení zostala nevzhľadná mokrá škvrna, takže ste si vyžehlený kúsok nemohli ihneď obliecť. Toho sa už báť nemusíte. A to z toho dôvodu, že je tu prítomný systém proti odkvapkávaniu "no-drip".
Výrobca samozrejme myslí na bezpečnosť a sľubuje dlhú životnosť spotrebiča. Z tohto dôvodu je žehlička vybavená anti-scale systémom proti usadzovaniu vodného kameňa a automatickým vypnutím v prípade dlhej nečinnosti.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape