Microsoft 365 Family CZ (6GQ-01147)

Tovar je vypredaný

Microsoft 365 Family CZ (6GQ-01147)

Hľadáte nielen balíček kancelárskych programov, ale zároveň inteligentného pomocníka pre každý deň?

 

  • základom balíčka sú bezpochyby aplikácie ako Word, Excel alebo Powerpoint teraz s novými šablónami
  • že je balík naozaj dostupný 365 dní v týždni dokladá využitie nielen na počítači s Windows, ale aj na Macu alebo telefóne
  • horúcou novinkou je inteligentný Editor, ktorý bude mať vždy pod kontrolou vašu gramatiku, aj napríklad na sociálnych sieťach
  • jednoduché zdieľanie alebo online kooperácia pri vytváraní súborov nahráva prácu z domu napríklad na home office
  • cloudové úložisko OneDrive s 1 TB miesta pre zálohu využijete napríklad pre bezpečné uskladnenie fotiek
  • ak chcete mať niektoré súbory len pre seba, využijete nový Osobný trezor, ktorý vyžaduje špeciálne prihlásenie napríklad odtlačok

Tak neváhajte a ešte dnes si začnite užívať výhody, ktoré ponúka nový pomocník Microsoft 365.

Kód výrobku: 6GQ01147
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Kancelárske aplikácie

Microsoft 365

6 osôb / 12 mesiacov / CZ

Microsoft 365

Nový kancelársky balík Microsoft 365 nadväzuje na populárny 365 a okrem nového názvu si nachystal aj množstvo vylepšení a prehĺbenie existujúcich funkcií. Môžete sa tak tešiť na obľúbené aplikácie ako je Word, Excel alebo Powerpoint s inteligentným editorom a novými šablónami. Pripravené je aj Cloudové úložisko pre zálohu fotiek a súborov s maximálnym zabezpečením. V neposlednom rade nechýba ani online spolupráca s kolegami alebo rodinou či zdieľané kalendáre a súbory.

Kancelárske
programy

Základom sú samozrejme obľúbené programy pre tvorbu textových i tabuľkových dokumentov alebo prezentácií Word, Excel a Powerpoint. Tie sú navyše s predplatným 365 obohatené o nové a zaujímavé šablóny, vďaka ktorým vytvoríte pútavé osobné alebo firemné materiály.

Microsoft 365

Microsoft editor

Jedným z najväčších lákadiel je inteligentný editor, ktorý bude pri písaní akéhokoľvek textu kontrolovať váš pravopis a ponúkať opravy. Ani pri písaní na sociálnych sieťach alebo emailových klientoch sa vám tak nestane, že by vám do textu skočila hrúbka.

Microsoft 365

Tímová
práca

Microsoft podporuje prácu a komunikáciu s kolegami alebo rodinou, o čom svedčia nielen aplikácie Microsoft Teams, ale aj online zdieľanie súborov a spoločná práca v reálnom čase. S kolegami alebo rodinou môžete tiež zdieľať informácie o tom čo vás čaká a kedy máte na čo vyhradený váš čas.

Bezpečné zálohovanie

V cloudovom úložisku OneDrive je pre vás pripravený celý 1 TB pre zálohovanie súborov, ktorý môžete využiť napríklad pre uskladnenie zhotovených fotiek, ale vďaka jeho maximálnemu zabezpečeniu aj pre dôležité a citlivé súbory, o ktoré nechcete prísť.

Microsoft 365

Microsoft 365

Osobný
trezor

O bezpečné zálohovanie sa potom postará aj jedinečný osobný trezor, teda miesto v cloudovom úložisku, ku ktorého prístupu bude každý musieť využiť dvojfázové prihlasovanie. Môžete tak svoje súbory schovať napríklad za odtlačok prsta a mať tak istotu, že nikto iný okrem vás sa k nim nedostane.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape