Lynx Grunex ProGamer 3G 2017, 10462358

Tovar je vypredaný

Lynx Grunex ProGamer 3G 2017, 10462358

Kód výrobku: 10462358
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Herné PC

Profesionálny herný počítač Grunex ProGamer 3G 2017 od spoločnosti LYNX s kódovým označením 10462358vznikol ako tohtoročný prírastok do početnej rodiny Grunex. Prístroje z tejto rady boli vytvore v spolupráci s profesionálnymi hráčmi, YouTubermi a komunitou herného portálu Grunex. Ponúka tak veľmi dobrý výkon prispôsobený hraniu, štýlový a moderný dizajn a taktiež veľmi dobrú cenu.

 


 

Špičkový hardware

Pod kapotou modelov Grunex jdete komponenty poskladané s dôrazom na herný výkon. Môžete sa tak spoľahnúť na plynulý beh vašich hier, kedy sa nemusíte obávať zaseknutia ani v tých najvypätejších momentoch. Model Grunex ProGamer 3G 2017 si tak pre svojich užívateľov prichystal procesor Intel Core i5-7400postavený na architektúre Kaby Lake. Každé zo štyroch jadier procesora je taktova na 3 GHz, takže ponúkne slušný výkon pre hranie a nadštandardný výkon pre kancelárske využitieSpolu s 8 GB operačnej pamäte zaistí plynulý chod celého systému a spustených aplikácií. Skutočnú šťavu vašim hrám dodá grafická karta MSIs čipom Nvidia GeForce GTX 1060 s vlastnou 3GB pamäťou GDDR5.  je navyše certifikovaná pre virtuálnu realituZároveň vďaka ventilátorom s možnosťou regulácie otáčok zostáva vždy veľmi tichý, čo oceníte najmä pri nočnom hraní.

 


 

Vynikajúce funkcie

Na ukladanie súborov nájdete v počítači pevný disk s 1 TB místana ukladanie veľfkého množstva objemných súborov a 120GB SSD disk pre inštaláciu systému a často používaných programov. Ten oplýva predovšetkým neuveriteľnou rýchlosťou a zaistí tak bleskové spustenie. Model je dodávaný s predinštalovaným operačným systémom Windows 10 Home, ktorý poteší svojím intuitívnym prostredím a množstvom funkcií urýchľujúcich interakciu. Na pripojenie najrôznejšieho množstva periférií je na prístroji pripravených hneď niekoľko konektorov vrátane DisplayPortuHDMI či DVI pre video príslušenstvo a štyri USB 2.0 spolu s desaťnásobne rýchlejšími USB 3.0. Pre rýchly prístup je dokonca niekoľko portov umiestnených na prednej strane skrine hneď nad stále užitočnou optickou mechanikou DVD±RW, ktorú využijete na inštaláciu programov alebo zálohovanie dát.

 


 

Hlavné vlastnosti

  • Procesor Intel Core i5-7400 s frekvenciou 3 GHz
  • Operačná pamäť DDR4 s kapacitou 8 GB
  • Grafická karta MSI NVIDIA GeForce GTX 1060 (3 GB)
  • Pevný disk HDD s 1 TB a 120GBSSD
  • Optická mechanika DVD±RW
  • Operačný systém Windows 10 Home

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape