Logitech HD Webcam C525 (960-000722)

Tovar je vypredaný

Logitech HD Webcam C525 (960-000722)

Kód výrobku: C525
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Kamery

Nestačí vám obyčajná webkamera na vašom notebooku a snívate o skutočne špičkovom obraze? S kamerou HD Webcam C525 od obľúbeného výrobcu elektroniky Logitech® sa vám toto želanie môže splniť! Doprajte sa si vysoko kvalitné videohovory s vašimi blízkymi v HD rozlíšení (720p), pri ktorých sa navyše môžete ukázať skutočne v tom najlepšom svetle. Technológia Logitech Fluid Crystaloptimalizuje snímanie pri vysokej aj nízkej hodnote okolitého osvetlenia, automaticky vyvažuje jas, kontrast a odstraňuje skreslenie. Obraz bude ostrejší, než ste zvyknutí, a reálne farby zostanú zachované aj pri horšom osvetlení. Nastane tiež koniec trhanému obrazu - vaše videohovory budú odteraz dokonale plynulé a zvuk čistý. Tomu napomáha tiež vstavaný mikrofón s technológiou potlačenia šumu Logitech RightSound™. Na dokonalé zaostrenie je kamera vybavená funkciou autofocus.

S webkamerou Logitech® HD Webcam C525 môžete byť v spojení s rodinou a priateľmi kedykoľvek a kdekoľvek. Kameru totiž nemusíte používať len s domácim počítačom! Prevedenie s možnosťou skladania a polohovania umožňuje jednoduché zbalenie na cesty. Univerzálny úchyt uľahčuje pripevnenie kamery ako na stolný počítač, tak na notebook. Samozrejmosťou je možnosť statického fotografovania, a to s rozlíšením až 8 Mpx. Kamerka ide s dobou a umožní vám tiež nahrávanie HD videa a jeho okamžité zaslanie prostredníctvom vašich obľúbených aplikácií, alebo aplikácie Logitech Vid. Môžete ich tiež umiestniť priamo na Facebook™, Twitter™ či YouTube™ iba jedným kliknutím - to všetko vďaka technológii Logitech More HD. Vďaka doplnku Logitech Video Effects™ a priloženom editore fotografií a videa MAGIX™môžete navyše na snímkach aj na videozázname vylepšiť podľa vlastného želania. Na efektívne využívanie kamery pomáha pokročilý softvér Logitech Vid HD, ktorý dostanete spolu s kamerou. Ďalšie sady nástrojov, s ktorými si môžete užívanie kamery ešte viac vylepšiť, sú k dispozícii na stiahnutie na stránkach výrobcu Logitech.

V balení nájdete webkameru s káblom s dĺžkou 1,5 m, softvér pre webové kamery Logitech s aplikáciou Logitech Vid™ HD a používateľskú dokumentáciu vrátane dvojročnej záruky.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape