Lenovo Yoga 10 59-429218

Tovar je vypredaný

Lenovo Yoga 10 59-429218

Kód výrobku: 59429218
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Tablety

Prvá generácia Yoga tabletu bola revolučná. Na prvý pohľad vyzerala čudne, kvôli valcovitej batérii, ale na prvý dotyk už vzbudzovala veľký záujem. Prekvapivo dobré držanie tabletu, a súčasne veľká výdrž, to bola od Lenova trefa do čierneho. Lenovo Yoga 2 sa poučil z chýb svojho predchodcu, ale zachoval si už overenú ergonómiu a niečo málo k nej ešte pridal. Elegantný čierny vzhľad nie je len estetická premena, ale proti striebornej verzii je hlavnou zmenou operačný systém Windows 8.1. Súčasťou balenia je klávesnica.

Veľkou premenou prešiel hardvér. IPS displej sa chváli Full HD rozlíšením a uhlopriečkou 10,1", takže má nielen široké pozorovacie uhly, ale predovšetkým výborné zobrazovacie schopnosti. Je radosť sledovať video alebo filmy v rozlíšení 1920x1080 pixelov

Samotný chod tabletu má na starosti procesor Intel Z3745, ktorého jadrá pracujú s frekvenciou 1,33 GHzv turbo režime až 1,86 GHz. Keď sa k tomu pridá operačná pamäť LPDDR3 s kapacitou 2 GB, možno povedať, že pri bežnom používaní nebude mať Yoga 2 žiadny problém s rýchlosťou jednotlivých výpočtov.

Pre tablety Yoga sú typické tri spôsoby použitia Podrž, Postav a Postav, boli rozšírené o ďalšie P - PovesTáto funkcia je možno až nečakane praktická. Stojan je možné vyklopiť do takmer vodorovnej polohy a šikovný otvor umožňuje zavesenie na stenu alebo vešiak. Batéria je stále zabudovaná vo valci. Neopozeraný dizajn je poznávacím znamením tabletov Yoga.

Že je Yoga 2 tablet vhodný pre sledovanie filmov dokazuje nielen displej, ale tiež dva dopredu mieriace reproduktory. Interná pamäť poskytuje 32 GB priestoru, pre náročných ju možno rozšíriť vďaka pamäťovému slotu o až 64 GB MicroSD kartu. Na zachytenie spomienok je pripravený 8 Mpix fotoaparát s automatickým zaostrovaním a svetelnosťou f2,2. Doplňuje ho 1,6 Mpix kamera na prednej strane.

Nadštandardnou výbavou je LTE prijímač, ktorý zachytáva signál 4G a 3G sietí. V miestach pokrytia môžete využiť vysokorýchlostného pripojenia k internetu. Dôležitou zmenou je Wi-Fi prijímač s podporou 5 GHz pásma. Nechýba Bluetooth 4.0 alebo GPS. Nesklamala výdrž batérie. Kapacita 9600 mAh zaručuje až 15 hodín prehrávania videa pri súčasne zapnutej Wi-Fi. Ideálne na dlhé cesty, kedy získate istotu, že tabletu "nedôjde šťava" pred koncom filmu.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape