Lenovo TAB S8-50 59-427944

Tovar je vypredaný

Lenovo TAB S8-50 59-427944

Kód výrobku: 59427944
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Tablety

Je ľahší ako 300 gramov, ale napriek tomu dostatočne výkonný. Lenovo TAB S8-50 skrýva v tenkom tele štvorjadrový procesor Intel. Všetko podstatné zobrazuje 8" IPS panel. Svojimi parametrami je vhodnou voľbou pre použitie na cestách alebo časté prenášanie. Spoľahlivo nahradí napríklad čítačku kníh alebo hudobný prehrávač.

Displej neoslní svojou veľkosťou, jeho 8" uhlopriečka má bližšie k mobilným telefónom ako k notebookom. Za vytknutie ale stojí Full HD rozlíšenie 1920x1200 pixelov. Obrazovka používa sklo Infinity Glass, ktoré prekrýva celý predný panel a rozširuje tak zorné pole.

Štvorjadrový procesor Intel Atom Z3745 pracuje na frekvencii 1,33 GHz, ale je schopný zrýchliť až na 1,86 GHz. Bezproblémovo zvládne multitasking alebo prehrávanie HD videí. Operačnú pamäť s kapacitou 2 GBnajviac zamestnáva operačný systém Android 4.4 KitKat. Pre dáta je k dispozícii 16 GB vnútorná pamäť. Rozšírenie je možné pomocou MicroSD karty s kapacitou až 64 GB.

Lenovo TAB S8-50 si vie poradiť aj v oblasti vytvárania digitálneho obsahu. Zadný fotoaparát s rozlíšením 8 Mpixzaobstará skvelé fotky i pri nízkej hladine osvetlenia. S tabletom sa tak nemusíte báť fotiť ani dôležité okamihy. Predná kamera s rozlíšením 1,6 Mpix je určená pre videohovory.

Podporou LTE sietísa výrazne zvyšuje mobilita v oblasti internetu. Vložením microsite karty možno samozrejme využiť aj 3G. Bez SIM karty si užijete internetového vyčíňana v dosahu bezdrôtových Wi-Fi sietí. Externé slúchadlá alebo iné príslušenstvo využívajú technológie Bluetooth. V navigáciu sa tablet premení vďaka integrovaným systémom GPS a GLONASS. O skvelý zážitok pri používaní sa postará dvojica reproduktorov na prednej strane. Pôsobivý priestorový zvuk Dolby Audio oživí filmy a hudbu.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape