Lenovo IdeaTad A8 59-407832

Tovar je vypredaný

Lenovo IdeaTad A8 59-407832

Kód výrobku: 59407800
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Android tablety

Ázijský gigant Lenovo rozširuje svoj rad tabletov o kompaktný osempalcový kúsok spadajúci do radu A. Pod názvom Lenovo IdeaTab A8 sa skrýva praktický spoločník pre surfovanie na internete, počúvanie hudby alebo skrátenie dlhej chvíle pomocou hier alebo videa. Celé zariadenie má nielen malé rozmery, ale aj nízku hmotnosť a elegantný dizajn. Tabletom tak zaujmete nejedny zvedavé oči, a to najmä pri cestovaní, pre ktoré má ideálne parametre.
 

Lenovo A8 pracuje pod taktovkou operačného systému Android 4.2, ten ale bude možné upgradovať na modernejší Android KitKat 4.4. O výpočtový výkon zariadenia sa stará štvorjadrový procesor MTK 8121 nataktovaný na 1,3 GHz v spolupráci s 1 GB RAM. Displej zobrazujúci HD rozlíšenie (1280 x 800) bol skonštruovaný technológiou IPS, takže umožňuje sledovať obraz v nezmenenej kvalite zo širokých pozorovacích uhlov.

Nastavit jako hlavní

Všetky dáta je možné ukladať na 16 GB internú pamäť. Tablet má pamäťový slot pre microSDHC karty, ktorými možno kapacitu navýšiť. Potom získate veľa miesta napríklad pre fotky alebo videá nasnímané prednou 2 Mpix alebo zadnou, kvalitnejšou, 5 Mpix kamerou. S Lenovo IdeaTab A8 po ruke zachytíte všetky jedinečné okamihy. Nemusíte sa obávať ani o výdrž batérie. Kapacita 4200 mAh umožňuje používať tablet veľa hodín a spríjemniť si tak napríklad dlhé cestovanie. Medzi ďalšie prednosti patrí perfektný zvuk, ktorý zabezpečuje dvojica predných reproduktorov s použitím Dolby® Digital Plus.

Pripojenie k internetu cez Wi-Fi nie je problémom. Dáta medzi zariadeniami je možné prenášať cez Bluetooth alebo microUSB port. Vašu polohu zistíte vďaka vstavanému GPS modulu.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape