Lenovo IdeaTab A7 59-444657

Tovar je vypredaný

Lenovo IdeaTab A7 59-444657

Kód výrobku: 59444657
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Android tablety

Praktický a spoľahlivý tablet Lenovo IdeaTab 2 A7-20vám spríjemní chvíle zábavy nech ste kdekoľvek. Kompaktné prevedenie a napriek tomu dostatočne veľký displej umožnia nielen hrať obľúbené hry, ale tiež sledovať videá či bezproblémovo surfovať na internete a chatovať s priateľmi.

Výkon

Tablet je vybavený štvorjadrovým procesorom pracujúcim s frekvenciou 1,3 GHz. Ten v spolupráci s 1 GBoperačnej pamäte RAM sprostredkuje výkon postačujúci pre všetky úlohy, ktoré po tablete požadujete. Pre vaše osobné dáta, aplikácie, hry a ďalšie multimédiá je k dispozícii 8 GB úložisko, ktoré je možné samozrejme rozšíriť pomocou pamäťovej karty veľkosti až 32 GB. Na vnútornom úložisku je tiež predinštalovaný mobilný operačný systém Android 4.4 KitKat.

Displej

Multidotykový displej s uhlopriečkou 7" poskytuje dostatok priestoru pre prehľadné zobrazenie všetkých obrazových informácií v rozlíšení 1024 x 600 px. Dnes je tablet s možnosťou pripojenia k internetu naprostá nevyhnutnosť - tu je k dispozícii bezdrôtové rozhranie Wi-Fipre surfovanie na internete a sťahovanie dát a tiež Bluetooth pre spárovanie s ďalšími zariadenia podporujúcimi túto funkciu. Samozrejmosťou je aj GPS pre možnosť navigácie v meste aj v prírode.

Ďalšie vlastnosti

Videohovory s prehľadom zvládne predná VGA kamerka, zatiaľ čo zadný 2 Mpix fotoaparát vytvorí snímky vo vyššom rozlíšení. Súčasťou zariadenia je aj gyroskop pre určenie polohy zariadenia. Vstavaná batéria má kapacitu 3450 mAh a vydrží tak napájať zariadenie niekoľko hodín.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape