Lenovo IdeaTab A7 59-435838

Tovar je vypredaný

Lenovo IdeaTab A7 59-435838

Kód výrobku: 59435838
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Android tablety

S obrazovkou Infinity Glass na tabletu Lenovo TAB 2 A7-30 si rozšírite obzory. A to doslova. Sklo Infinity Glass prekrýva predný panel tabletu a rozširuje zorné pole. V kombinácii s IPS technológiou, tak budete pohodlne sledovať filmy z akejkoľvek pozície. Zariadenie je tenké a ľahké, takže sa skvele hodí na každú dlhšiu cestu.

Displej so sedempalcovou uhlopriečkou zobrazuje v rozlíšení 1024x600 pixelov. Farby sú ako živé, nech už sa pozeráte vo vnútri alebo na vonkajšom svetle. Plynulú prácu bez akýchkoľvek prieťahov zaisťuje štvorjadrový procesor MediaTek MT8127 s taktom 1,3 GHz. Veľkú časť 1 GB operačnej pamäte si pre seba rezervoval operačný systém Android 4.4 KitKat,

Tablet je vybavený dvojicou fotoaparátov. Predná kamerka s VGA rozlíšením sa stará o prenos obrazu pri videokonferenciách a na zadnej strane ho dopĺňa 2 Mpix fotoaparát. Dáta sa ukladajú na 16 GB internú pamäť. Jej veľkosť je možné navýšiť vložením MicroSD karty.

Medzi ďalšiu výbavu patrí Wi-Fi, Bluetooth 4.0 a GPSs asistovaným štartom. Predný reproduktor so zvukovou technológiou Dolby Audio prenáša čistý a prirodzený zvuk. MicroUSB port podporuje funkciu OTG, takže k tabletu je možné pripojiť externý disk alebo iné zariadenie cez USB.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape