Lenovo IdeaTab A7-50L 59-410282

Tovar je vypredaný

Lenovo IdeaTab A7-50L 59-410282

Kód výrobku: 59410282S
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Android tablety

Lenovo A7-50L je tablet so systémom Androidvhodný nielen pre čítanie a prezeranie internetu. Jeho 7" širokouhlý IPS displejponúka jasný obraz, vynikajúce farby a veľké pozorovacie uhly. Zásluhou výkonného štvorjadrového procesoraje práca s tabletom za všetkých okolností rýchla a plynulá. A7-50 je navyše veľmi ľahký a tenký, takže si ho môžete vziať prakticky kamkoľvek.

Tablet A7-50L s HD displejom (1280x800) prináša jasný obraz s realistickými farbami vo vnútornom aj vonkajšom prostredí. Displej s technológiou IPS (In-Plane-Switching) poskytuje široké pozorovacie uhly, čo oceníte pri prezeraní v akejkoľvek pozícii. Štvorjadrový procesor, pracujúci na frekvencii 1,3 GHz, ponúka lepší multitasking, vyšší výkon systému Android 4.2 Jelly Bean a eliminuje akékoľvek oneskorenia alebo oneskorovanie pri hraní hier alebo sledovaní HD videí.

S tabletom Lenovomôžete zhotovovať úžasné selfie fotografie. Predný fotoaparát s rozlíšením 2 megapixelyje ideálny tiež pre online komunikáciu s priateľmi. Vďaka vstavanej satelitnej GPSnavigácii, ktorú možno používať offline, sa už nikdy nestratíte.

S radom nových aplikácií DOitod spoločnosti Lenovo toho vy aj váš tablet zvládnete oveľa viac. Môžete napríklad zdieľať dáta s ďalšími zariadeniami so systémom Android, bez toho aby ste k tomu potrebovali sieťové pripojenie, môžete využívať ochranu pred vírusmi a malwarom alebo zálohovať svoje kontakty a správy SMS.

Port microUSBpre nabíjanie a pripojenie periférnych zariadení a slot pre karty microSDumožňujú jednoduché a praktické rozšírenie 8 GB interného úložného priestoru. S hrúbkou menej ako 10 mm a hmotnosťou iba 320g je tablet ideálny pre čítanie, počúvanie hudby a surfovanie na webe. A keď ho nepoužívate, ľahko ho schováte do vrecka.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape