Lenovo IdeaPad Z710 (59392809)

Tovar je vypredaný

Lenovo IdeaPad Z710 (59392809)

Kód výrobku: 59392809
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Herné notebooky

Multimediálny notebook Lenovo IdeaPad Z710 má hneď niekoľko vlastností, ktorými sa môže smelo popýšiť. V prvej rade je to 17" displej s Full HD rozlíšením, vďaka ktorému si filmy aj hry môžete prežiť na maximum.

Notebook Lenovo IdeaPad Z710 si vás získa aj príjemnou konštrukciou a povrchom, ktorý je zvonka grafitovo-čierny, po otvorení sa však zaleskne štýlová strieborná. Pohodlná klávesnica je podsvietená a zaistí vám jedinečné pohodlie pri písaní v ktorúkoľvek dennú či nočnú dobu. S inteligentným touchpadom, ktorý je optimalizovaný pre predinštalovaný systém Windows 8, si užívateľské prostredie vychutnáte aj bez dotykového ovládania.

 

Výkon je plne uspôsobený počítačovým hrám a graficky náročným aplikáciám. S dedikovanou grafickou kartou NVIDIA GeForce GT 745M si užijete aj novšie hry. Procesor Intel 4. generácie s označením i7-4700MQ vypočíta všetko, čo sa rozhodnete urobiť. Pre rýchlu prácu s dátami je tu 8 GB operačná pamäť, ako úložný priestor slúži pevný disk s kapacitou 1 TB a  rýchlym 8 GB SSD oddielomNotebook Lenovo IdeaPad Z710 je vybavený DVD mechanikou, čítačkou pamäťových kariet a vynikajúcimi reproduktormi, ktoré sa pýšia výkonom 4 W a disponujú technológiou Dolby® Home Theater® v4. Li-Ion batéria vydrží až 5 hodín, takže si s notebookom do sýtosti užijete zábavy aj počas ciest.

 

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape