Lenovo IdeaPad Z50 59-442740

Tovar je vypredaný

Lenovo IdeaPad Z50 59-442740

Kód výrobku: 59442740
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Herné notebooky

Vynikajúci model 59-442740 z radu Z50 od renomovaného výrobcu notebookov - Lenovo zaujme už na prvý pohľad svojim jedinečným vzhľadoma po bližšom preskúmaní oslní aj vynikajúcim výpočtovým výkonom, ktorý z neho robí v jeho cenovej relácii jedného z favoritov. Krásny brúsený dizajn, skrývajúci sa pod úchvatne textúrovaným vekom,robí z prístroja ozdobu vášho pracovného stola.

Pod kapotou prístroj ukrýva dvojjadrovýprocesor Intel Core i5 štvrtej generácie a 8 GB operačnej pamäte. Vďaka týmto špecifikáciám držíte v rukách výkonný prístroj schopný zvládnuť aj náročnejšie hry a programy a to aj v takzvanom multitaskingu, teda prácu vo viacerých spustených aplikáciách naraz.

Pri hraní hier a práci s grafickými programami potom navyše oceníte aj 4GB dedikovanú grafickú kartu Nvidia GeForce 860M, ktorá vám zároveň zaručí aj plynulé prehrávanie filmov vo vysokom rozlíšení. Tie pobežia na 15,6 "obrazovke s FullHD rozlíšením 1920x1080, ktorý je zárukou perfektného obrazu. O úchvatný zvukový sprievod sa potom postarajú stereo reproduktory so zvukovou technológiou Dolby®.

Pre uloženie najrôznejších dát ponúka notebook disk o veľkosti 1000GBs 8GB flash pamäťou starajúci sa o rýchle spúšťanie systému i často používaných aplikácií. Na sledovanie filmov, vypaľovanie fotografií, zálohovanie dát či inštaláciu softvéru a hier slúži integrovaná DVD mechanikadodávaná k notebooku. Medzi ďalšie technológie, ktorými notebook oplýva, patria ergonomicky tvarovaná klávesnica AccuTypevytvorená k pohodlnému hraniu aj písaniu s minimom preklepov. Zaujímavosťou je potom technológia VeriFace Pro, ktorá slúži pre rozpoznanie tváre a môže tak nahradiť heslo pri prihlasovaní do systému.

V neposlednom rade oplýva notebook technológiou pre úsporu energie Lenovo Energy Management, ktorá zaručuje dlhú životnosť batérie a zvyšuje intervaly medzi nabíjaniami. Pre organizovanie videohovorov je prístroj vybavený 720p HD webkamerou a pre maximálnu konektivitu potom ponúka bezdrôtovú technológiu Bluetooth a Wi-Fi, porty HDMI, USB 3.0, USB 2.0a čítačku pamäťových kariet.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape