Lenovo IdeaPad YOGA 11s oranžová (59392771)

Tovar je vypredaný

Lenovo IdeaPad YOGA 11s oranžová (59392771)

Kód výrobku: 59392771
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Notebooky

Yoga 11S od Lenova nie je len tak hocijakým mini notebookom. Dokáže sa totiž premeniť hneď do štyroch interaktívnych zariadení a to jednoduchým sklopením displeja až o 360 °. Kúpou jedného zariadenia tak získate tri ďalšie ako bonus. Klasický laptop dopĺňajú režimy stojanček, stan a tablet.

Displej s ultrajemným rozlíšením a IPS matricou patrí medzi ďalšie skvosty tohto zariadenia, u ktorého sa navyše na prvý pohľad môže zdať, že do tak tenkého tela sa nevošiel žiadny výkon, avšak opak je pravdou. Naopak, vybavený je úspornou, avšak svižnou architektúrou Ivy Bridge, ktorá vám poskytne dostatok výkonu pre prácu i nekončiacu multimediálnu zábavu.

Tenký výkon

Pracujte maximálne efektívne a užívajte si ničím nerušenú zábavu naplno s úsporným procesorom radu Intel Core i3 3229 s dvojicou nekompromisne výkonných jadier. Extrémne nízku spotrebu si udržiava aj napriek tomu, že beží na vysokej frekvencii 1,4 GHz a dokáže spracovať naraz až 4 vlákna. Vylepšené integrované grafické jadro prevezme kormidlo pri sledovaní HD filmov alebo hraní hier v DirectX 11, kde dosahuje až o 40% lepší výkon ako predchádzajúce generácie.

Obraz plný života

Rozmaznávajte vaše oči nádherne farebným a kontrastným obrazom notebooku Yoga 11S. Nielenže má na svoju uhlopriečku naozaj detailné rozlíšenie 1366 x 768 pixelov, ale navyše je vyrobený technológiou IPS. Tá oproti klasickým TN panelom ponúkne neporovnateľne živšie farby plné detailov a lepšie pozorovacie uhly, vďaka ktorým sa so svojimi priateľmi okolo vás môžete o všetko podeliť. Ak k tomu pripočítame moderné LED podsvietenie, získavame špičkový displej, na ktorý sa budete chcieť stále pozerať.

Štyri v jednom

Flexibilný displej s možnosťou preklopenia až o 360 ° premení notebook Yoga 11S v multifunkčné zariadenie s mnohými spôsobmi používania. Je len na vás, ktorú aktivitu práve budete vykonávať, Lenovo Yoga sa vám vždy plne prispôsobí a na celých 6 hodín ani nebudete potrebovať nabíjačku.

1) Laptop

Vyklopte displej a vychutnajte si výhody plnohodnotného notebooku s klávesnicou a výkonom na rozdávanie.

2) Stojanček

Sledujte HD filmy, organizujte videokonferencie a komunikujte so svojimi priateľmi tvárou v tvár so zabudovanou webkamerou.

3) Stan

Surfujte pohodlne na webe, prezerajte si obrázky alebo počúvajte hudbu. Pohodlné dotykové ovládanie vám to všetko spríjemní.

4) Tablet

Nemenej zaujímavou možnosťou je použiť notebook ako tablet, na ktorom si prečítate elektronické knihy alebo si zahráte interaktívne dotykové hry.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape