Lenovo IdeaPad Yoga 11 59-425911

Tovar je vypredaný

Lenovo IdeaPad Yoga 11 59-425911

Kód výrobku: 59425911
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Notebooky

Flexibilný notebook Lenovo Yoga 2 13 je skvelou voľbou pre všetkých, ktorí si za priaznivú cenu chcú zaobstarať nie jeden, ale hneď niekoľko prístrojov. Asi najväčšou výhodou yogy je totiž možnosť otočiť displej o celých 360 stupňov. Vzniká tým rad polôh, ktoré nahradia viacero zariadení. Okrem klasickej polohy Laptop využívanej predovšetkým na prácu, ponúka notebook ďalšie polohy Stojan pre pohodlné sledovanie filmov, Stan napríklad pre prehliadanie fotografií a prezentácií a Tablet pre surfovanie na internete a hranie hier. Vďaka softvéru Yoga Picks vám potom prístroj sám odporučí vhodné aplikácie pre jednotlivé polohy a softvér Lenovo Transition automaticky prepína ich zobrazenie. K dokonalému zážitku všetkých multimédií potom tiež slúžia stereo reproduktory s technológiou Dolby Home Theater, ktoré ponúka dokonalý zážitok z počúvania.

Jednou z ďalších predností je nízka hmotnosť a tenká konštrukcia, ktoré robia z Yogy skvelého spoločníka na cestách. K tejto skutočnosti už len prihráva veľmi dlhá výdrž batérie8 hodín.

Notebook na zobrazenie informácií využíva 13,3" FullHD IPS displej s rozlíšením 1920x1080 pixelov. Na ovládanie slúži okrem samotného displeja oplývajícího desiatimi dotykovými bodmi i klávesnica AccuType ergonomicky tvarovaná pre pohodlné písanie s minimom preklepov a multidotykový touchpad optimalizovaný pre Windows 8. Naviac však notebook ponúka i ovládanie pohybom ruky pomocou technológie Lenovo Motion Control využívajúcej 720p webkameru a ovládanie hlasom vďaka technológii Lenovo Voice Control

Yoga 13 však skrýva pod kapotou okrem rady technológií aj výkonný hardvér. S procesorom  Intel Core i7  štvrtej generácie a 8GB operačnou pamäťou sa nemusíte báť, že by ste pri práci či zábave boli rušení zasekávaním a pomalým spracovávaním dát. O grafiku sa potom v tomto modeli stará Intel HD Graphics 4400, torá plne dostačuje zameraniu stroja. Dáta budete ukladať na SSD disk s kapacitou256 GB,ktorý zaručuje rýchle štartovanie systému i aplikácií. Ďalej potom prístroj ponúka ďalšie, dnes už potrebné prvky, ako je Wi-Fi, jeden 3.0 USB a jeden 2.0 USB port, Bluetooth 4.0 a čítačku kariet.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape