Lenovo IdeaPad Y50 59-433549

Tovar je vypredaný

Lenovo IdeaPad Y50 59-433549

Kód výrobku: 59433549
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Herné notebooky

Extrémne výkonný notebook Lenovo IdeaPad Y50 59-433549 sa postará o všetku multimediálnu a hernú zábavu. Exkluzívny vzhľad v kombinácii s podsvietenou klávesnicou z neho robí štýlového spoločníka pre vaše herné zážitky. Klávesnica Accutype s numerickou klávesnicou je veľmi pohodlná a odolná proti poliatiu. Ergonomický tvar klávesnice umožňuje pohodlné písanie bez zbytočných preklepov. Tiež disponuje softvérom Veriface Pro pre rozpoznanie tváre, kedy sa môžete prihlásiť do systému prostredníctvom webovej kamery, bez toho aby ste museli čokoľvek zadávať.

Model je vybavený štvorjadrovým procesorom Intel Core i7-4710HQ. Procesor pracuje na frekvencii 2,5 GHz a naviac podporuje technológiu TurboBoost s možnosťou navýšenia frekvencie až na 3,5 GHz. Procesor je doplnený o 8 GB operačnú pamäť typu DDR3. Zobrazenie grafických dát je umožnené pomocou 15,6" veľkého Full HD displeja. K vykresľovaniu grafických dát slúži karta nVidia GeForce GTX 860M s vlastnou 4 GB pamäťou typu DDR5. Dostatok miesta pre užívateľské dáta zaisťuje disk SSHD, ktorý je zložený z 1 TB klasického disku a 8 GB SSD medzipamäte pre rýchlejší beh.

Výrazný a plný zvuk zaisťujú prémiové stereo reproduktory od spoločnosti JBL. V kombinácii s technológiou Dolby Advanced Audio budú vaše zážitky z počúvania ešte lepšie. Čistý a jasný priestorový zvuk si priamo zamilujete. Vďaka integrovanej 720p HD webkamere si budete môcť jednoducho volať s kamarátmi alebo rodinou. Súčasťou balenia je aj externá optická DVD mechanika, ktorá sa pripája pomocou USB portu. K dispozícii je trojica USB portov, z ktorých jeden je typu USB 2.0 a zvyšné dva sú typu USB 3.0. Samozrejmosťou je podpora rozhrania Wi-Fi a Bluetooth. O chod notebooku je stará operačný systém Windows 8.1.

 

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape