Lenovo IdeaPad Y50 59-432207

Lenovo IdeaPad Y50 59-432207

Kód výrobku: 59432207
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Herné notebooky

Moderný herný notebook Lenovo IdeaPad Y50 prichádza, aby uspokojil potreby aj tých najnáročnejších hráčov. Okrem špičkových parametrov vám budú ostatní závidieť aj štýlový dizajn a veľa podporných funkcií, stvorených nielen pre hráčov.

Jednou z hlavných predností tohto modelu je 15,6" Ultra HD displej s vynikajúcim rozlíšením 3840x2160 pixelov, na ktorom vám neunikne jediný detail. Všetky vaše hry vám na tento displej prevedie grafická karta NVIDIA GeForce GTX s pamäťou 4GB. O ich bezproblémový beh sa potom stará procesor Intel Core i7 štvrtej generácie a 16 GB operačnej pamäte. S takou výbavou pod kapotou potom necháte všetkých protihráčov ďaleko za sebou. Dokonalosť zo zážitku už len dokresľujú reproduktory od spoločnosti JBL s technológiou Dolby Advanced Audio.

Medzi ďalšie technológie, ktorými notebook oplýva, patrí ergonomicky tvarovaná klávesnica AccuType vytvorená k pohodlnému hraniu aj písaniu s minimom preklepov, ktorá je zároveň svetelne podsvietená pre prácu pri nízkom osvetlení. Zaujímavosťou je potom technológia Veriface Pro, ktorá slúži pre rozpoznanie tváre a môže tak nahradiť heslo pri prihlasovaní do systému.

Na ukladanie dát slúži SSD disk s kapacitou 256 GB, ktorý zaručuje rýchle načítanie aplikácií. Na sledovanie filmov, napaľovanie fotografií, zálohovanie dát či inštaláciu softvéru a hier slúži externá optická mechanika dodávaná k notebooku. Medzi nemenej podstatné časti, ktorými je notebook vybavený, patria dva 3.0 USB a jeden 2.0 USB porty, čítačka pamäťových kariet, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 alebo vstavaná 720p webkamera.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape