Lenovo IdeaPad S210 Touch (59377625)

Tovar je vypredaný

Lenovo IdeaPad S210 Touch (59377625)

Kód výrobku: 59377625
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Mini notebooky

Tento malý a ľahký počítač je skvelým spoločníkom na cesty pre užívateľov, ktorí potrebujú mať svoj počítač neustále pri ruke. Rovnako tak vám bude robiť parťáka v pohodlí domáceho kresla. So systémom Microsoft Windows 8, presne navrhnutým pre dotykový displej, zaručene poslúži pre komfortné, plynulé prehrávanie internetových klipov či filmov v HD rozlíšení, takže pružné surfovanie internetom a pracovné prostredie nebude vôbec žiadny problém. Naopak. Bude úplnou hračkou. Rýchle písanie s vysokou presnosťou prinesie ergonomická klávesnica AccuType. Jej ostrovčeková konštrukcia zodpovedá plnej veľkosti klávesov a je odolná proti poliatiu, takže notebook prežije aj menšie nehody.

Vnútri má osadený procesor Intel Core i3 2375, ktorý poskytuje dostatočný výpočtový výkon a stále zachováva zníženú spotrebu energie oproti štandardným modelom. Pochádza z 2. generácia procesorov Core zvanej Sandy Bridge. Medzi jeho nesporné výhody sa určite počíta Hyper Threading, vďaka čomu sú jeho 2 jadrá pracovať so 4 vláknami naraz. Prítomnosť integrovaného grafického jadra Intel HD Graphics 3000 poskytuje výkon pre všetky očakávané činnosti vrátane Full HD videa a to pri veľmi malej spotrebe. S týmto moderným hardvérom vydrží mimo zásuvku až na 6 hodín!

Lenovo IdeaPad S210 si užijete aj vďaka reproduktorom s Dolby Advanced Audio, ktoré sa postarajú o kvalitný zvukový sprievod pri sledovaní filmov alebo počúvanie vašej hudobnej zbierky. Pre dáta je pripravený pevný disk sa solídne kapacitou 500 GB alebo čítačka pamäťových kariet. Pre pripojenie ďalších periférií poteší 3 USB rozhranie, kam sa počíta aj vysokorýchlostné USB 3.0. Notebook je možné pripojiť do siete klasickou sieťovou kartou alebo cez bezdrôtové WiFi. Nechýba ani Bluetoothpre mobilné telefóny, myši a ďalšie zariadenia. To všetko sa výrobcovi podarilo zakomponovať do elegantného šasi s jednoducho krásnymi líniami.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape