Lenovo IdeaPad G50-70 (59416490)

Tovar je vypredaný

Lenovo IdeaPad G50-70 (59416490)

Kód výrobku: 59416490
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Lacné notebooky

Hľadáte lacný notebook na prácuinternetmultimédiá? Máme tu pre vás Lenovo IdeaPad G50-70 s najnovšou generáciou procesorov Intel Celeron 2957U, taktovanými na 1,4 GHz. Dostatok operačnej pamäte zaisťuje 2GB modul rozšíriteľný až na 8 GB a svoje dáta uložíte na 320GB pevný disk. Z ďalšieho vybavenia oceníte napríklad DVDnapaľovaciu mechaniku, WiFi 802.11b/g/n, Gigabit Ethernet LANBluetooth 4.0 alebo vysokorýchlostné USB 3.0. Vďaka portom HDMI a VGA si môžete k notebooku pripojiť ďalšie 2 externé monitory alebo projektor. Na disku je predinštalovaný najnovší operačný systém Microsoft Windows 8.1 64-bit.

Srdcom notebooku Lenovo G50-70 je dvojjadrový procesor Intel Celeron 2957U taktovaný na 1,4 GHz. Tento výkonný, no zároveň úsporný procesor zabezpečí dostatok výkonu na univerzálne využitie, ako napr. multimédiá, pracovné a kancelárske nástroje a vo voľných chvíľach aj menej náročné hry.

 

 

O grafický výkon sa stará integrovaný grafický čip Intel HD Graphics, ktorý zabezpečí prehrávanie HD videa alebo úpravu fotografií. Navyše zaistí zníženú spotrebu. Vďaka tomu si teraz môžete dopriať niektoré moderné hry a v bežnom režime vám vydrží batéria oveľa dlhšie.

 

 

Kvalitná konštrukcia notebooku Lenovo IdeaPad G50-70 zaistí spoľahlivé použitie na cestách aj doma. Vďaka tradičnej konštrukcii sa do notebooku zmestila aj DVD napaľovacia mechanika a numerický blok kláves, ktorý často v nových typoch notebookov chýba, ale väčšina z nás si bez neho stále nedokáže predstaviť efektívnu prácu. Taktiež je prítomných veľa dôležitých portov, ako sú VGA, HDMI, Ethernet RJ45 a trojica USB (2x vysokorýchlostné USB 3.0, až 10x rýchlejšie ako predchádzajúca generácia). Už tradične Lenovo osadilo notebook svojou pohodlnou a presnou klávesnicou minimalizujúcou preklepy.

 

 

O zobrazenie celkového obsahu sa stará 15,6" HD displej, ktorý poskytuje jasný a ostrý obraz vo formáte 16:9, ktorý je ideálny pre filmy, fotografie a hry. Grafický čip Intel HD 4400 je maximálne optimalizovaný pre Windows 8.1 a celkový obsah je tak prispôsobený presne na mieru vášmu displeju. Nad displejom je umiestnená HD kamera pre videohovory alebo webové konferencie s rozlíšením 720p. Vaše videohovory navyše budú maximálne plynulé vďaka skvelej konektivite Wi-Fi a Gigabit Ethernet.

 

 


 

Notebook je dodávaný spolu s najnovším operačným systémom Microsoft Windows 8.1, ktorý sa postará o maximálne plynulé a rýchle používanie a štartovanie vášho nového počítača. V obchode Microsoft Store si môžete zaobstarať stovky bezplatných aj platených aplikácií, ktoré vám uľahčia prácu s počítačom alebo zabavia na cestách.

 

Hlavné vlastnosti

  • dvojjadrový procesor Intel Celeron 1,4 GHz
  • výkonný grafický čip Intel HD Graphics
  • najnovší systém Windows 8.1 64bit
  • 2  GB operačnej pamäte
  • 320GB pevný disk
  • 720p webkamera
  • pohodlná AccuType klávesnica
  • DVD napaľovacia mechanika
  • WiFi, Bluetooth, USB 3.0, HDMI, VGA

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape