Lenovo IdeaPad G50-70 (59412359)

Tovar je vypredaný

Lenovo IdeaPad G50-70 (59412359)

Kód výrobku: 59412359
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Lacné notebooky
Lenovo IdeaPad G50-70 predstavuje skvelú voľbu pre lacný notebook pre študentov aj začiatočníkov, ktorí od počítača vyžadujú skôr základné funkcie, surfovanie na internete a prácu s dokumentmi. Pokiaľ na počítači chcete sledovať videá, komunikovať cez e-mail alebo Skype či bezstarostne prehliadať webové stránky, je Lenovo IdeaPad G50-70 práve pre vás. Vďaka atraktívnemu designu a vzhľadu brúseného kovu je veľmi príjemný na pohľad aj na dotyk. Notebook je vďaka hmotnosti 2,6 kilogramu vhodný aj na občasné prenášanie a prácu v teréne, čo mu umožňuje batéria s výdržou až 4 hodiny.
 
 
Lacný notebook od známej spoločnostiLenovo je vybavený veľkým 15,6" displejom s rozlíšením 1366 x 768 pixelov. Ideálna veľkosť obrazových bodov poskytuje dobrú čitateľnosť textu a zároveň solídnu jemnost pri prehrávaní videí. Vďaka širokému displeju sa na notebook zmestila aj veľkáklávesnica s numerickým blokom. Pohodlným klávesám sekunduje touchpad, ktorý vám skvele poslúži, pokiaľ nebudete mať so sebou počítačovú myš.
Notebook Lenovo IdeaPad G50-70 vás svojím výkonom neprekvapí, zato však do bodky splní vaše základné požiadavky. Procesor Intel Celeron 2957U v kombinácii so 4 GB RAM utiahne aj viac aplikácií súčasne, zatiaľčo pevný disk s kapacitou 500 GB vám poskytne dostatočne veľké dátové úložisko na filmy, hry či fotografie. Prácu s dátami ešte uľahčuje vstavaná DVD mechanika a čítačka pamäťových kariet.
V doplnkovej výbave nájdete každý dnes využívaný konektor pre notebooky. Nechýba HDMIpre prenos videa a zvuku do monitora či televízora, príslušenstvo (ako napríklad flash disky) môžete zapojiť do USB 2.0 aj rýchleho USB 3.0 portu. Ethernetový kábel,Wi-fia Bluetooth sa postarajú o bezproblémovú sieťovú komunikáciu, ktorá na novom operačnom systéme Windows 8.1 funguje výborne.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape