Lenovo IdeaPad Flex 15 59-425358

Tovar je vypredaný

Lenovo IdeaPad Flex 15 59-425358

Kód výrobku: 59425358
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Notebooky

Notebook IdeaPad Flex 15 od Lenova je určený všetkým užívateľom, ktorí k svojej práci potrebujú klávesnicu, ale pri zábave je im na obtiaž. U tohto modelu môžete, vďaka jeho konštrukcii, totiž klávesnicu pohodlne otočiť za notebook, využiť ju tak ako stojan a notebook ovládať pohodlne, len pomocou dotykovej obrazovky. Ak sa tak rozhodnete urobiť spoznáte, že 15,6" displej s až desiatimi bodmi dotykua rozlíšením 1920x1080 je na to ako stvorený. Pre jeho jednoduché ovládanie, ako klasickým spôsobom, tak predovšetkým tým dotykovým, potom oceníte operačný systém Windows 8.1.

Notebook ďalej oplýva technológiou Dolby Advanced Audio pre kvalitné počúvanie hudby alebo zvukových efektov pri sledovaní filmov či ergonomicky tvarovanou klávesnicou AccuType pre pohodlnejšie písanie a redukciu preklepov. Pre jednoduché ovládanie ďalej slúži multidotykový touchpad s niekoľkými jednoduchými gestami. Ľudia, ktorí notebook potrebujú aj na cestách určite ocenia nielen jeho malú hmotnosťa tenký dizajn, ale aj dlhú výdrž batérie, ktorá dokáže stroj poháňať až šesť hodín.

V útrobách tento model skrýva procesor Intel Core i3 štvrtej generácie a 4GB operačnej pamäte, starajúcu sa o pohodlný beh i náročnejších aplikácií. Tie potom dopĺňa integrovaná grafická karta Nvidia GeForce 840M. Pre ukladanie dát slúži hybridný pevný disks veľkosťou 500GB s 8GB flash pamäťou starajúci sa o rýchle spúšťanie systému i často používaných aplikácií. Medzi ďalšími prvkami notebooku nechýbajú ani dva 2.0 USBa jeden 3.0 USB porty, Bluetooth 4.0, Wi-Fi či vstavaná webkamera s mikrofónom pre videohovory.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape