Lenovo IdeaPad Flex 14 59-426035

Tovar je vypredaný

Lenovo IdeaPad Flex 14 59-426035

Kód výrobku: 59426035
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Notebooky

Notebook Lenovo Flex 2 14 (59-426035) môžete využiť dvojakým spôsobom. Celý deň budete pohodlne pracovať vo forme klasického notebooku a večer pretočíte o 300° a sledujete filmy či seriály. Tiež s polohou stojančeku zaujme všetkých užívateľov, ktorí sa skôr sústredia na dotykové aplikácie. Notebook vám ponúka obľúbenou klávesnicu AccuType, ktorá je ergonomicky tvarovaná, takže umožňuje pohodlné písanie s minimom preklepov.

Dotykový displej ponúka uhlopriečku 14", LED podsvietenie a HD rozlíšenie. Srdcom celého notebooku je procesor Intel Pentium N3530 s pracovnou frekvenciou 2,16 GHz a možnosťou dočasného TurboBoostu až na 2,58 GHz. Pomocnú ruku mu pri chode celého systému podáva 4 GB operačná pamäť. Svoje dáta si pohodlne uložíte na pevný disk s kapacitou 500 GB, ktorý má 8 GB SSD pre naozaj rýchle načítanie.

Na pevnom disku je pre vás nachystaný operačný systém Windows 8.1. Tiež môžete využiť portu HDMI pre rozšírenie pracovnej plochy či portov USB pre pripojenie myši, tlačiarne či USB kľúča. S webkamerou sa jednoducho porozprávate s priateľmi aj na druhom konci sveta.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape