Lenovo IdeaPad B590 (59388953)

Tovar je vypredaný

Lenovo IdeaPad B590 (59388953)

Kód výrobku: 59388953
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Lacné notebooky

Notebook Lenovo B590Z je jedným z produktov základného radu pracovných notebookov Lenovo. Prináša ideálnu kombináciu dostatočného výkonu pre domácnosť alebo malú firmu za prijateľnú cenu. 

Procesor Intel Pentium B960 spoločne so 4GB RAM zabezpečujú dostatok výkonu nielen pre prácu v niekoľkých programoch súčasne, ale aj pre občasné odreagovanie sa pri hre. Grafická karta Intel HD Graphics umožňuje aj prácu s HD videom a súčasne je dostatočne úsporná, aby váš notebook vydržal až 6 hodín práce.

Notebook Lenovo B590 ponúka 15.6" veľký LEDdisplej s HDrozlíšením, ktorý je dostatočne veľký pre pohodlnú prácu, no zároveň umožňuje aj pohodlné prenášanie medzi kanceláriami alebo z práce domov.

Klávesnica AccuType  je ergonomicky navrhnutá spoločnosťou Lenovo tak, aby umožňovala to najpohodlnejšie písanie s minimom preklepov. 500GBdisk zaisťuje dostatok priestoru pre vaše dáta a port USB 3.0 zase tú najvyššiu rýchlosť prenosu dát.

Notebook Lenovo B590 je voľbou pre každého, kto vyžaduje prepracovaný design, najnovšie vybavenie a výkon pre bezproblémové zvládnutie vašich každodenných požiadaviek.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape