Lenovo IC Q190, 57331833

Tovar je vypredaný

Lenovo IC Q190, 57331833

Kód výrobku: 57331833
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Lacné PC

Miniatúrny stolný počítač sprekvapivým výkonom - taký je Lenovo Q190, ktorý sa svojím dizajnom perfektne hodí do každej pracovne aj obývačky. Ľahko ho uchytíte na stenu či televízor a ani nebudete vedieť, že ho máte, kým nezažijete jeho vyvážený výkon.

Výkon a zobrazenie

V miniatúrnom tele sa skrýva dvojjadrový procesor Intel® Core™ i3-3217U pracujúci na frekvencii 1,8 GHz. S pomocou 4 GB RAM DDR3 a integrovanej grafickej karty Intel HD 4000 zvládne prehrávať bez problémov video vo Full HD rozlíšení.

Úložisko

Všetky dáta sú ukladané na 1 TB pevný disk, na ktorý sa zmestí dostatok filmov, hudby a ďalších osobných dát. Počítač je dodávaný bez operačného systému, takže si môžete vybrať sami, aký systém zvolíte. Úložisko je možné rozšíriť pripojením externého pevného disku alebo iného úložiska cez rýchle rozhranie USB 3.0. Súčasťou je aj DVD mechanika.

Možnosti pripojenia

V dnešnej dobe si nemožno predstaviť počítač bez pripojenia k internetu. Tu je vám k dispozícii integrovaný modul Wi-Fi 802.11 b/g/n a káblový Gigabit Ethernet. Medzi ďalšie možnosti pripojenia patrí už spomínané 2x USB 3.0, 4x USB 2.0, HDMI, VGA a porty pre slúchadlá a mikrofón. Súčasťou balenia je klávesnica a myš.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape