Lenovo IC C470, 57331812

Tovar je vypredaný

Lenovo IC C470, 57331812

Kód výrobku: 57331812
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
All in One PC

Spoločnosť Lenovo prichádza s ďalším výrobkom na poli počítačových technológií s modelom All In One čiže všetko v jednom. Lenovo IC C470 v sebe skĺbil silu kompaktných rozmerov s výkonom stolného počítača. Ak na svojej pracovnej doske nemáte dostatok priestoru, oceníte možnosť mať všetok hardvér priamo implementovaný do monitora.Zmizne nevzhľadná debna pod stolom a nahradí ju štýlový monitor. Usporiadaná kabeláž nijako neprekáža, čím skvele dopĺňa atraktívny kovový stojan. Počítač je dodávaný s operačným systémom Windows 8.1, ktorý umožňuje bezplatný upgrade na moderný Windows 10.

Srdcom celého stroja je procesor 4. generácie Intel Celeron 2957U. V jeho vnútri sú dve pracujúce jadrá s úctyhodnou frekvenciou 1,4 GHz. Procesoru asistujú 4 GB operačnej pamäte, ktorá poskytne miesto všetkým aplikáciám, ktoré bude potrebovať používať, a rozsiahly multitasking tak nebude problém. Na vaše osobné dáta ako fotografie, videá, filmy, pracovné súbory či hudbu je pripravený pevný disk s vysokou kapacitou 500 GB. Rovnako ako u bežného stolového PC nájdete aj tu dôležité porty a konektory. Medzi hlavné sa radí LAN konektor pre prístup do internetovej siete. Ďalej môžete využiť služby USB 3.0 a 2.0 pre prenos dát či pripojenie externých zariadení. Do výbavy sa okrem iného počíta aj HDMI výstup pre prehrávanie filmov na televízore. Dokonca aj DVD optická mechanika a čítačka pamäťových kariet 6v1 si našli svoje miesto.

Celému počítaču dominuje obrazovka. Aby ste si užili to najlepšie, budete mať k dispozícii 21,5 "displej s Full HD rozlíšením. O všetky zobrazovacie úkony sa stará integrovaná grafická karta Intel HD Graphics 4400. Skvelé zobrazenie podčiarkujú integrované reproduktory od spoločnosti JBL. V kombinácii kvalitného hardvéru s technológiou Dolby Advanced Audio nájdete vysoko kvalitné zvukové podanie v neskreslenej, čistej produkcii. Pre príjemnú prácu neposlúži iba veľká obrazovka, ale tiež dodatočné príslušenstvo. Napríklad klávesnica typu AccuType svojim špeciálnym ostrovčekovým dizajnom klávesov (chiclet) činní písanie oveľa pohodlnejším bez zbytočných preklepov. Iste tiež oceníte technológiu Lenovo Rescue System pre ľahkú zálohu a obnovenie dát.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape