Lenovo IC C470, 57331811

Tovar je vypredaný

Lenovo IC C470, 57331811

Kód výrobku: 57331811
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
All in One PC

Spoločnosť Lenovo prichádza s ďalším dôkazom svojho umu na poli počítačových technológií s modelom All in one čiže všetko v jednom. Lenovo IC C470 (57331811) v sebe kĺbi silu kompaktných rozmerov s výkonom najlepšej kvality. Ak na svojej pracovnej doske nemáte dostatok priestoru, oceníte možnosť mať všetok hardvér priamo implementovaný do monitora.Zmizne nevzhľadná debna pod stolom a nahradí ju štýlový monitor. Usporiadaná kabeláž nijako neprekáža, čím skvele dopĺňa atraktívny kovový stojan. Ako základný stavebný kameň programového vybavenia bol povolaný systém DOS s jednoduchým užívateľským prostredím

Začnime teda najdominantnejšou časťou, ktorou je samozrejme obrazovka, či presnejšie jej displej. Aby ste si užili to najlepšie z All in one technológie, budete mať k dispozícii 21,5 "veľký displej. Ešte viac atraktívnosti dodá použité Full HD rozlíšenie.. O všetky zobrazovacie úkony sa stará integrovaná grafická karta Intel HD Graphics 4400. Celú atmosféru skvelého zobrazenia podčiarkujú integrované reproduktory od spoločnosti JBL. V kombinácii kvalitného hardvéru s technológiou Dolby Advaced Audionájdete vysoko kvalitné zvukové podanie v nezkreslenej, čistej produkcii. Pre príjemnú prácu poslúži nielen veľká obrazovka, ale tiež dodatočné príslušenstvo. Napríklad klávesnica typu AccuTypesvojim špeciálnym ostrovčekovým dizajnom klávesov činní písanie oveľa pohodlnejším bez zbytočných preklepov. Ak počítač využijete prevažne pre pracovné účely, potom iste oceníte technológiu Lenovo Rescue System pre ľahkú zálohu a obnovenie dát.

Teraz odbočíme od grafickej a dizajnovej stránky k ultimátnemu výpočtovému výkonu. Dirigentom celého informačného toku sa stal procesor 4. generácie Intel Core i3-4005U. V jeho vnútri sa dve pracujúce jadrá oháňajú úctyhodnou rýchlosťou 1,7 GHz. Špičkový výkon bez kompromisov vás prevedie všetkými úskaliami pracovného procesu. Spoľahnúť sa môžete na služby 4 GB operačnej pamäte,ktorá si bude pamätať všetky potrebné pokyny podľa vašich požiadaviek. Na vaše osobné dáta, ako fotografie, videá, filmy, pracovné súbory či muziku, sa teší obrovský pevný disk s kapacitou 500 GB. Rovnako ako u bežného stolového PC nájdete aj tu dôležité porty a konektory. Medzi hlavné sa radí LAN konektor pre prístup do globálnej internetovej siete. Príjemným bonusom sa stane WiFiv prípade, že káblové riešenie nepripadá do úvahy. Ďalej môžete využiť služby USB 3.0 a 2.0 pre prenos dát, či pripojenie externých zariadení. Do výbavy sa okrem iného počíta aj HDMIvýstup pre prehrávanie filmov na televízore. Dokonca aj DVD optická mechanika a čítačka pamäťových kariet si našla svoje miesto. 

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape