Lenovo G510 59-431866

Tovar je vypredaný

Lenovo G510 59-431866

Kód výrobku: 59431866
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Herné notebooky

Notebook Lenovo G510 ponúka vysoký výkon v cenovo dostupnej kategórii. Medzi jeho prednosti patrí nielen technická zdatnosť a rad podporných fukncií a aplikácií, ale aj štýlový a elegantný dizajn.

Pri práci či zábave s notebookom budete hľadieť do 15,6" HD displeja s LED podsvietením a rozlíšením 1366x768 pixelov, ktorého zobrazenie zastáva 2GB grafická karta AMD Radeon. Tá zaisťuje nesekavý prežitok nielen pri sledovaní filmov ale aj pri hraní hier. Beh aplikácií je ďalej podporovaný procesorom Intel Core i3štvrtej generácie a 8GB operačnej pamäte.

 
Z hľadiska softwarového vybavenia obsahuje model G510 operačný systém Windows 8 a rad užitočných aplikácií. Medzi ne patria dnes už typické funkcie Lenova ako je Dolby Advanced Audio pre bohatý zvuk aj OnKey Recovery pre rýchle obnovenie systému po napadnutí vírusom či inom technickom probléme. Klávesnica je ergonomicky tvarovaná podľa modernej technológie AccuType pre pohodlné písanie s minimom preklepov. Okrem klávesnice ponúka G510 pre svoje ovládanie aj viacdotykový touchpad, ktorý je v rámci svojich gest plne optimalizovaný pre Windows 8. Tí, ktorí nemajú pri používaní notebooku vždy prístup k sieti, ocenia výdrž batérie až 5 hodín aj jej dlhú životnosť vďaka technológii Lenovo Energy Management.
 

Dostatok miesta pre ukladanie dát zaisťuje nielen 1TB disk, ale aj cloudové úložisko s možnosťou automatickej synchronizácie. Medzi nemenej podstatné časti, ktorými je notebook vybavený, patria dva 3.0 USB a jeden 2.0 USB porty, čítačka kariet, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 alebo optická mechanika.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape