Lenovo B50 59-435344

Tovar je vypredaný

Lenovo B50 59-435344

Kód výrobku: 59435344
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Lacné notebooky

Notebook Lenovo IdeaPad B50 59-435344 je určený pre kanceláriu i domácnosť s dôrazom na pohodlnosť každodenného užívania, ktorý zaujme okrem iného aj nízkou hmotnosťou 2,32 kg, vďaka ktorej ho budete môcť pohodlne nosiť so sebou. Jeho vybavenie je zladené tak, aby vás nespomaľoval pri práci a umožnil vám urobiť rýchlo všetko, čo potrebujete, ale zároveň, aby bol cenovo dostupný pre každého.

Procesor Intel Celeron N2840 s pracovnou frekvenciou 2,16 GHz zvládne nielen spracovanie náročných výpočtov v tabuľkovom procesore, ale aj premietnuť film vo vysokom rozlíšení alebo spustiť stredne náročnú hru. V tom mu bude asistovať integrovaná grafická karta Intel HD Graphics a všetko to uvidíte na matnom širokouhlom displeji s uhlopriečkou 15" s WXGA rozlíšením 1366 × 768 px.

Aby všetko bežalo hladko a každý program, ktorý budete mať spustený, mal dostatok manévrovacieho priestoru, sú v notebooku osadené 4 GB operačnej pamäte DDR3L, pričom ako užívateľ máte možnosť ďalšieho rozšírenia až na 8 GB. Na skladovanie svojich filmov, hudby, hier či pracovných dát vám bude slúžiť veľký 500GB pevný disk, ktorý sa bude točiť rýchlosťou 5400 otáčok za minútu.

K notebooku pripojíte širokú škálu externých zariadení. K tomu určené sú na prístroji 3 USB porty, z ktorých jeden je v modernom štandarde USB 3.0, čo vám umožní prenášať dáta vysokou rýchlosťou. Ďalej po stranách notebooku nájdete HDMI portpre pripojenie televízie alebo monitora, VGA port a port RJ-45 pre sieťové pripojenie, ktoré je podporované až do rýchlosti 1000 Mbit/s. Pre pripojenie slúchadiel využijete kombinovaný jack pre slúchadlá a mikrofón, vďaka ktorému môžete pohodlne pripojiť aj slúchadlá s mikrofónom, bežnú výbavu každého hráča. K tomu využijete aj webkameru, ktorá s rozlíšením 720p poskytuje dostatočnú kvalitu, aby vás priatelia videli jasne a detailne.

Pretože bezpečnosť vašich dát je dôležitá a musí byť maximálne zaistená, je Lenovo IdeaPad B50 vybavený čítačkou odtlačkov prstov, ktorú využijete k bezpečnému odomykaniu vášho notebooku.

Vo vybavení nechýba samozrejme ani adaptér na bezdrôtové pripojenie pomocou Bluetooth a Wi-Fi. Wi-Fi adaptér je pre zaistenie vašej bezpečnosti a pohodlia kompatibilný so štandardom 802.11ac a Bluetooth podporuje moderné rozhranie Bluetooth verzie 4.

Spotreba celého stroja je priemerne iba 45 W, a preto na napájanie z batérie vydrží bežať 5 hodín, čo je dostatok aj pre zábavu na cestách.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape