Krups XP 562030

Tovar je vypredaný

Krups XP 562030

Kód výrobku: XP562030
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Pákové kávovary

Kávovar Krups XP 562030

Kávovar Espresso Krups XP 562030 je pákový poloautomat z brúsenej nerezovej ocele s patentovaným Thermoblockom. Je určený ako pre mletú kávu, tak pre prípravu všetkých druhov porciovanej kávy vo vrecku. Maximálny prevádzkový tlak je 15 barov. Vďaka jednoduchej manipulácii môže tento šikovný spotrebič obsluhovať naozaj ktokoľvek, preto sa hodí do každej domácnosti. Prístroj disponuje Perfectpress systémom, ktorý aktívne stlačí kávu, a vy už nebudete potrebovať žiadne sitká. Stlačením tlačidla ľahko vyhodíte použitú kávu z držiaka. Nerezový vnútrajšok napomáha k ľahkej údržbe. Robustný prístroj jednoducho rozoberiete a vyčistíte pre ďalšie použitie.

 


 

Extra našľahané mlieko

Voda sa ohrejepribližne za 40 sekúnd, takže budete mať naozaj horúce espreso už od prvej šálky. Po príchode z práce aj po prebudení si budete môcť dopriať voňavú kávu úplne bez čakania. Ak máte radi v káve mlieko, iste oceníte viacsmernú parnú trysku nového typu, ktorá krásne našľahá mlieko až na 160 % objemu.

 


 

Bezpečie na prvom mieste

Krups XP 562030 je vybavený funkciou Termoblock a zabezpečovacím systémom proti prehriatiu. Nemusíte sa báť, že prístroj zabudnete vypnúť - bezpečnosť vám zabezpečí funkcia automatického vypnutia po 9 minútach. Dlhú životnosť prístroja zaručuje znížená tvorba vodného kameňa. Samozrejmosťou je plocha na nahrievanie šálok, odmerka a odkladacia plocha pre šálky. Súčasťou balenia je aj vyberateľná nádržka na vodu s objemom 1,1 l, ktorá sa ľahko čistí vďaka svojmu tvaru a hladkým stenám.


 

 

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape