Imetec 11344

Tovar je vypredaný

Imetec 11344

Kód výrobku: 11344B12100
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
ELEKTRO

Žehlička na vlasy Imetec 11344

Žehlička na vlasy Imetec 11344 sa radí medzi profesionálnych pomocníkov a to vďaka svojim širokým plochám. V kombinácii s vysokým výkonom sa z nej stane nenahraditeľný sluha, ktorý vám pomôže k dokonale rovným vlasom jednoduchým jedným ťahom.


Určite vás poteší systém aktívnych žehliacich plôch ACTIVE PLATES TECHNOLOGY, ktorý sa dokonale prispôsobí každému prameňu zvlášť a garantuje tak maximálny účinok. Všetky časti, ktoré prídu do kontaktu s vlasmi, sú vyrobené z keramiky Ceramic coating. Dôvod, prečo firma zvolila tento povrch, je veľmi jednoduchý. Keramické plochy zaisťujú správnu distribúciu tepla a predovšetkým maximálnu ochranu vašich vlasov. Pre zaistenie dokonalosti je žehlička vybavená QUICK HEATING systémom, ktorý má za úlohu pripraviť tohto pomocníka k akcii počas pár sekúnd.

 

 

Bezpečnosť a komfort v jednom

Určite poznáte tie nepríjemné chvíle, kedy si potrebujete upraviť aj zadnú stranu hlavy, ale váš pomocník s vami nechce spolupracovať a vy musíte predvádzať bojové tance pred zrkadlom. Presne tento nechcený rituál budete môcť už navždy opustiť. Žehlička totiž disponuje otočným napájacím káblom, takže sa vám už nikdy nestane, že by ste sa do neho zamotali alebo že by vám kábel zavadzal.


Výrobca samozrejme myslí aj na bezpečnosť. Z toho dôvodu je žehlička vybavená systémom uzamknutia zatvorených plôch, takže nedôjde k popáleninám, ktoré sú väčšinou spôsobené zlou manipuláciou.

 

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape