HOOVER TS 20011

Tovar je vypredaný

HOOVER TS 20011

Kód výrobku: TS20011
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
ELEKTRO

Variabilné nastavenie výkonu

Vreckový vysávač Hoover Thunder space TS20011 ponúka variabilné nastavenie výkonu s maximálnym príkonom 700 W. Vďaka regulácii výkonu možno prispôsobiť silu sania akémukoľvek povrchu. Upratovanie je tak efektívne a účinné.

Otočný kĺb

Veľký komfort počas vysávania poskytuje otočný kĺb o 360° sacej hadice. Vysávač tak bez problémov nasleduje všetky vaše pohyby a je minimálne riziko, že sa prevráti. Ďalším stabilným prvkom sú dve veľké pogumované kolieska. Zaručujú tichý a bezpečný pojazd po všetkých tvrdých podlahách. 

EPA filter

Prach a nečistoty sú zhromažďované v papierovom sáčku s objemom 3 l. O jeho naplnení informuje ukazovateľ naplneného vrecka umiestnený na tele vysávača. Vrecko je vybavené posuvným kartónovým uzáverom. Ako predmotorový filter je použitý penový filter a o dočistenie vychádzajúceho vzduchu sa postará výstupný EPA filter

 

 

Príslušenstvo

Vysávač s pracovným rádiusom dlhým 8 m ponúka dostatočnú dĺžku pre vysatie väčšej plochy bez nutnosti hľadania novej elektrickej prípojky. Vďaka teleskopickej rúrke je upratovanie oveľa komfortnejšie.

  • nesené príslušenstvo na rukoväti vysávača: prachová kefa, štrbinová hubica
  • kobercová a podlahová hubica All floors pro
  • parketová hubica

 

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape