Vreckový vysávač Hoover SN75011 Sensory

Tovar je vypredaný

Vreckový vysávač Hoover SN75011 Sensory

Kód výrobku: SN75011
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Ostatné značky vysávačov

Variabilné nastavenie výkonu

Hladina hluku pri maximálnom výkone je 72 dB. Vysávať môžete koberce, behúne a parkety a to s tými najlepšími výsledkami. Počas upratovania je k dispozícii variabilný výkon, ktorý možno nastaviť pomocou otočného voliča. Tak, aby bol výkon stále rovnaký a silný, je potrebné vymeniť filtračné vrecko vždy, keď je naplnená jeho kapacita. Vďaka ukazovateľmi plného vrecka, ktorý vysávač vlastní, už nemusíte myslieť na to, kedy sáčok vymeniť.

Filtrácia

Nečistoty sú zhromaždené vo filtračným EPA vrecka s objemom 3,2 l. Ďalej je vzduch vedený skrz predmotorový dvojitý penový filtera nakoniec je vedený cez výstupný filter EPA 12. Filtrácia preukazuje vysokú účinnosť. Do miestnosti je späť vrátený vzduch zbavený roztočov a alergénov.

Príslušenstvo

Vysávač disponuje rotačnou hadicou pri tele vysávača o 360 °. Telo vysávača vás tak bude nasledovať na každom vašom kroku, bez toho aby sa zamotal či prevrátil. Pracovný rádius 9,1 m ponúka dostatočný rozsah pre vysatie veľkej plochy. Príslušenstvo sa skladá z univerzálnej hubice All floors plus, parketového nadstavca, nadstavca určeného na koberce Carpet Optimax, hubice na nábytok a štrbinovej hubice.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape