HOOVER LY 06011

Tovar je vypredaný

HOOVER LY 06011

Kód výrobku: LY06011
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
ELEKTRO

Tyčový bezvreckový vysávač HOOVER LY 06011zaručuje perfektné výsledky vysávania. Vysoko účinné upratovanie vám zaistí vďaka multicyklónovej technológii Airvolution. Tá dokáže oddeliť až 97% nečistôt a prachu. Vysávač vám pomôže zbaviť sa všetkého prachu veľmi jednoduchým a hygienickým spôsobom.

Prístroj je vybavený výkonným motorom s príkonom 700 W, ktorý zaistí stálu saciu silu bez strát. Pre pohodlnú manipuláciu má akčný rádius dĺžku 7,5 m, takže nemusíte neustále prepájať prívodný kábel z jednej zásuvky do druhej.

Vysávač disponuje systémom One Touch, ktorý vám zaistí dokonale ľahkú údržbu prístroja. Nádoba na prach o veľkosti 1,2 lje dostatočne veľká a vysypávanie prachu nebolo nikdy jednoduchšie.

Tyčový bezvreckový vysávač HOOVER LY 06011 zaručuje perfektné výsledky vysávanie všetkých povrchov vďaka vysoko účinnej technológii AllFloors Pro. Jeho služby môžete využiť ako na tvrdé podlahy, tak aj na kobercové plochy.

.

Dokonalú čistotu prístroja zabezpečia umývateľné komponenty bezvreckového systému. Najmä alergici ocenia umývateľný filter EPA, ktorý účinne zachytí všetok prach. Vďaka tomu zostane vysávač HOOVER LY 06011 vždy čistý a pripravený na použitie.

Už žiadna ťažká práca. Ľahkú manipuláciu a jednoduchú obsluhu vám zaistí nízka hmotnosť vysávača, len 3,9 kg.

   
   

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape