Hoover CP 50011

Tovar je vypredaný

Hoover CP 50011

Kód výrobku: CP50011
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
ELEKTRO
 

Vreckový vysávač Hoover CP 50011 na prvý pohľad zaujme svojim tmavomodrým elegantným dizajnom. Rozhodne ale nezaostáva ani svojimi technickými vlastnosťami. Model je extra výkonný a pracuje v úspornej energetickej triede A, ktorá je šetrná k životnému prostrediu aj k vašej peňaženke.

 

Rýchle upratovanie

Vysávač Hoover CP 50011 má zabudované integrované madlo na prenášanie a svojou nízkou hmotnosťou 4 kgs ním bude zaistené rýchle a jednoduché upratovanie. Jeho služby môžete využiť ako na tvrdé podlahy, tak aj na kobercové plochy. Prístroj je vybavený výkonným motorom s príkonom 700 W. Pre pohodlnú manipuláciu má akčný rádius dĺžku 7,5 m, takže nemusíte neustále prepájať prívodný kábel z jednej zásuvky do druhej.

 

Jednoduchá manipulácia

Vysávač disponuje otočným kĺbom pri hadici o 360 °, už vám nikdy nehrozí že by sa vám hadica zamotala a vy by ste ju museli zložito odmotávať. Vďaka tejto vychytávke sa dostanete do všetkých kútov ľahko a rýchlo. Ďalej model disponuje vstupným a výstupným mikrofiltrom a prachovým sáčkom, ktorý má objem 2,3 l. Na jeho naplnenie vás upozorní mechanický indikátor.

 

Vhodné pre majiteľov domácich miláčikov

Máte doma domácich miláčikov, ktorí nechávajú chlpy úplne všade? Vreckový vysávač Hoover CP 50011 obsahuje nadstavec Mini Turbo, ktorý skvele odstraňuje všetky zvieracie chlpy. S týmto pomocníkom už bude upratovanie zábava.

Príslušenstvo:

  • 2v1: prachový kartáč, štrbinová hubica

Nástavce:

  • Na podlahy/koberce All Floors Plus
  • Na parkety
  • Mini Turbo na zvieracia srsť

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape