Hoover AC 20011

Hoover AC 20011

Kód výrobku: AC20011
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
ELEKTRO

Tichý a výkonný

Vreckový vysávač Hoover AC20011 disponuje vynikajúcimi technickými parametrami a zaujímavým dizajnom. Veľmi tichá prevádzka iba 62 dB hluku. Model je extra výkonný s motorom s príkonom 700 W a pracuje v úspornej energetickej triede A, teda šetrí nielen energiu a životné prostredie, ale aj vaše peniaze.

 

Jednoduché ovládanie

Vysávač má zabudovaný LED displej pre ešte jednoduchšie ovládanie. Na displeji je možné ľahko nastaviť požadovaný výkon. LED kontrolka plnosti vreckavás vždy včas upozorní, na nutnosť výmeny.

Jednoduchá manipulácia

Vysávač disponuje otočným kĺbom u hadice o 360 °, už vám nikdy nehrozí, že by sa vám hadica zamotala a vy by ste ju museli zložito odmotávať. Vďaka tejto vychytávke a ergonomicky tvarovanej rukoväte, ktorá presne padne do ruky, sa dostanete do všetkých kútov ľahko a rýchlo.

Dokonalá čistota

Najmä alergici ocenia umývateľný EPA filter, ktorý účinne zachytí všetok prach a nečistoty. Vďaka omývateľnosti zostane vysávač HOOVER AC20011 vždy čistý a pripravený na použitie.

XL Sáčik

Nebaví vás meniť po každom vysávaní sáčok? S tým je koniec! Vreckový vysávač Hoover AC20011 disponuje extra veľkým sáčkom na nečistoty. Objem vrecka je 4,5 l.

   
   
   

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape