Digitálny fotorámik Hama 9,7", strieborná

Tovar je vypredaný

Digitálny fotorámik Hama 9,7", strieborná

24,6 cm (9.7"), Rozlíšenie displeja 1024 x 768 px, Kompatibilné pamäťové karty MMC, SD, SDHC, Podporované obrazové formáty JPG
  • Kvalitný 9,7" farebný displej s pomerom strán 4:3
  • Prechodové efekty, režim rozdelenej obrazovky a striedanie a priblíženie obrázkov
  • Vďaka časovaču sa automaticky vypne/zapne
  • Na ovládanie a prepínanie fotografií slúži diaľkový ovládač
  • Na vloženie obrázkov slúžia sloty pre SD, SDHC a MMC
  • Štýlový strieborný rám z nerezové ocele
Kód výrobku: 95276
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Fotorámčeky

Hama digitálny fotorámik Steel Premium 9,7"je novou technológiou nadčasovej spomienky. Fotorámik disponuje kvalitným 9,7" (24,64 cm) farebným displejom s pomerom strán 4:3, integrovaným reproduktorom a 4GB vnútornou pamäťou. Slúži na zobrazovanie JPG/JPEG obrázkov a prehrávanie videí vo formátoch AVI, DivX, MJPEG, MPEG 4, XviD, H.264. Môžete ho tiež využiť ako externú čítačku kariet k počítaču. Fotorámik je v striebornom ráme z nerezovej ocele, stane sa tak krásnym dizajnovým prvkom vo vašej domácnosti. Ďalej disponuje rôznymi efektami pre prechody medzi obrázkami, režimom rozdelenej obrazovky a tiež podporuje striedanie a priblíženie obrázkov počas prezentácie. Vďaka časovačusa automaticky vypne/zapne. Funkcie ako diaľkový ovládač, hodiny, kalendár, alarm a hudba na pozadí sú samozrejme tiež súčasťou prístroja.

Na vloženie obrázkov slúžia sloty pre SD, SDHC a MMC. Prepojenie s PC je umožnené cez rozhranie USB, na audio výstup slúži 3,5mm konektor. Na ovládanie a prepínanie fotografií slúži diaľkový ovládač. K fotorámiku je k dispozícii české aj slovenské menu. Jeho rozmery sú 220 x 54 x 184 mm a hmotnosť činí 500 g. V balení nájdete fotorámik, diaľkový ovládač, napájací zdroj, USB kábel a návod.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape