Hama IR110 (54823)

Tovar je vypredaný

Hama IR110 (54823)

Kód výrobku: IR110
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Rádioprijímače

Internetové rádio Hama IR110 má vo svojej výbave všetko, čo potrebujete k dokonalému počúvaniu. Medzi jeho hlavné zbrane patrí vzhľad, s ktorým vás očarí hneď na prvý pohľad. Z prednej strany na vás pozerajú stereo reproduktory s celkovým výkonom 10 Wattov. V pomyselnom strede sa potom nachádza prehľadný textový LCD displej, ktorý navyše disponuje vlastným podsvietením, vďaka ktorému budete mať prehľad o aktuálnej skladbe či stanici. Túto symfóniu nenápadne, avšak vkusne, dopĺňa ovládací panel so všetkými potrebnými prvkami pre komplexnú kontrolu nad zariadením. Ak si radi užívate pohodlie postele aj pri počúvaní rádia, potom celkom iste oceníte pribalený diaľkový ovládač pre ešte pohodlnejšie spravovanie rádioprijímača.

Ďalšie užitočné vychytávky

Ak ešte zostaneme u mobilnej zábavy, potom nás cesta zavedie k mobilnej aplikácii Hama Smart Radio pre Android a iOSslúžiacej ako diaľkové ovládanie na vašom smartfóne. Záverečnou čerešničkou na torte tejto časti sa stala podpora služby Spotifys  množstvom skladieb. Samozrejmou súčasťou výbavy je zabezpečenie WiFi signálu šifrovaním WEP, WPA alebo aj automatické pripojenie k zabezpečenej sieti. Aj napriek veľkej možnosti moderných výdobytkov si rádio zachovalo niektoré z klasických funkcií. Medzi ne patrí napríklad budík s dvoma časmi a možnosťou odloženia budenia tzv. Snooze. Opačným štýlom funguje proces Sleep, kedy vyberiete čas, za ktorý sa prístroj vypne a vy tak môžete zaspávať za zvukov obľúbenej hudby. Aby ste pri počúvaní nerušili svoje okolie, nájdete na zadnej strane 3,5mm JACK port pre slúchadlá.

Skvelé funkčné vybavenie

Tento malý a nenápadný pomocník v sebe skrýva oveľa viac, než by na prvý pohľad mohlo byť viditeľné. Začnime teda postupnou cestou predstavovania dôležitých vychytávok. Ako prvé sa ponúka samotné internetové rádio pripojiteľné káblovo  pomocou RJ-45 kábla a LAN portu či naopak menej náročnou bezdrôtovou technológiou WiFi. Po dokončení spojenia budete mať prístup k viac ako 20 000 rádiostaniciam a 10 000 podcastom bez nutnosti akejkoľvek komunikácie s počítačom. Avšak v spolupráci s webovým rozhraním Frontier Silicon TM si ľahko nastavíte až 10 obľúbených staníc, ktoré potom následne jednoducho zvolíte z ponuky. Ak prejdeme ku klasickým rádiovým vlnám, môžete sa spoľahnúť na príjem regionálnych staníc v digitálnej kvalite s možnosťou uloženia až 10 predvolieb. Rozhranie, ktoré stanice podporujú, sú FM, DAB a DAB +. Samozrejme nešlo by o tak inteligentné zariadenie, keby nepodporovalo funkcie aj mimo sféry rádiového prenosu. Sieťové prehrávanie UPnP dokáže komunikovať s vaším šikovným telefónom a prostredníctvom spomenutej WiFi siete umožní streamovať hudbu priamo z pripojeného zariadenia. Podobný spôsob spracovania hudby z externého zariadenia možno vykonať aj káblovou formu pomocou USB.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape