Gorenje GV 65260

Tovar je vypredaný

Gorenje GV 65260

Kód výrobku: GV65260
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Vstavané spotrebiče

Fotografie je ilustrativní, tento model je k dispozici bez dekoru, tedy bez krytu dvířek.

 

15 minútový program

Plne vstavaná umývačka riadu Gorenje GV65260 predstavuje nový rad umývačiek riadu Smart flex, ktorá je inšpirovaná moderným životným štýlom. Vďaka mnohým vylepšeným funkciám, vás umývačka z novej generácie zbaví každodennej rutiny. Zaiste oceníte super rýchly 15 minútový program, ktorý zvládne umyť veľké množstvo riadu. Predstavte si, že pozvete priateľov na večeru a riad z hlavného chodu je umytý, zatiaľ čo vy podávate dezert. S umývačkou GV65260 sa môžete celý večer venovať svojim priateľom a užiť si plno zábavy. 

Funkcia Total dry

Vďaka funkcii Total dry sa umývačka o seba postará sama. Po ukončení umývacieho cyklu sa sama automaticky otvorí a vzniknutá para sa prirodzene odparí. Riad vďaka zvyškovému teplu a čerstvému vzduchu uschne oveľa rýchlejšie a navyše bez spotreby ďalšej energie.  

Viac priestoru

Umývačka Smart flex s výškou 86 cm je vybavená XXL nerez vaňou s výškou 56 cm. Pôsobivá výška vane z kvalitného materiálu je najväčšia na trhu a poskytuje vám dostatok miesta pre všetky vaše potreby. 

Senzor čistoty

Snímač kvality vody sleduje čistotu vody tak dlho, kým voda nebude celkom zbavená nečistôt. Výsledkom je významne znížená spotreba vody pri umývaní ľahko znečisteného riadu a súčasne vždy dosiahnutie dokonalých umývacích účinkov.

 

 

Výškovo nastaviteľný kôš

Umývačka s dvoma košmi ponúka flexibilný priestor a to vďaka výškovo nastaviteľnému hornému košu. Ten je vedený na teleskopických výsuvoch a umožňuje až 3 výškové pozície. Môžete tak do spodného koša umiestniť veľké hrnce a pekáče. K dispozícii je celkom 5 programov: Auto program, Intenzívne umývanie, Eco, Oplachovanie, Rýchly 20 min 35°, 45°, 55°, 65°, 70°C. Program extra hygiena zahŕňa dodatočné opláchnutie studenou vodou, za ktorým nasleduje predĺžené umývanie horúcou vodou s teplotou 70°C. Pri pôsobení tejto teploty je zničených až 99,9% baktérií. Program imituje proces sterilizácie a je navrhnutý pre rodiny s deťmi pre umývanie detských potrieb a fliaš.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape