Vstavaná umývačka riadu Gorenje GV51010

Tovar je vypredaný

Vstavaná umývačka riadu Gorenje GV51010

Kód výrobku: GV51010
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Vstavané spotrebiče

Samočistiaci filter

Plne integrovaná umývačka Gorenje GV51010 so šírkou 45 cm je vybavená automatickým systémom čistenia filtra. Ten odstraňuje zvyšky jedla a zabezpečuje priechodnosť filtra. Týmto sa predchádza prípadným ťažkostiam a nesprávnemu chodu spotrebiča.

Aqua stop

Ochranný systém Aqua stop chráni spotrebič a vašu domácnosť. Vďaka bezpečnostnej funkcii Aqua stop môže byť umývačka bezpečne ponechaná v prevádzke v noci aj počas vašej neprítomnosti. V prípade úniku vody alebo vytečenia funkcia Aqua stop automaticky zastaví dodávku vody a čerpadlo súčasne odčerpá zvyškovú vodu preč zo spodku umývačky. Funkcia Aqua stop zostáva plne funkčná po celú dobu životnosti umývačky.

3v1

Umývačka s funkciou 3v1 automaticky zistí, aký typ umývacieho prostriedku používate. V prípade, že použijete tabletu 3v1 funkcia nedávkuje leštidlo. Ak použijete gélový alebo práškový prostriedok, dôjde k uvoľneniu leštidla. Výsledkom je dokonale umytý riad s akýmkoľvek čistiacim prostriedkom.

Dokonalé sušenie

Dokonale usušeného riadu sa efektívne docieli využitím zvyškového tepla z posledného teplého oplachu riadu. Plášť prístroja chladne oveľa rýchlejšie ako riad, z neho sa voda odparuje a tá kondenzuje na stenách umývačky. Voda odteká na dno a odparuje sa. Riad je dokonale vysušený bez zbytočných energetických výdavkov.

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape