Forza Horizon 3 (Xbox ONE)  PS7-00020

Tovar je vypredaný

Forza Horizon 3 (Xbox ONE)  PS7-00020

Kód výrobku: PS700020
Je nám ľúto, ale predaj tohto tovaru bol už ukončený. Ďalej môžete vyberať z našej ponuky nižšie:
Herná zóna

 

 

Strhujúce pretekanie

Forza Horizon 3 ponúka strhujúce pretekanie pre skutočných automobilových nadšencov. Na výber bude viac ako 350 najlepších automobilov sveta, ktorými prejdete po najrôznejších tratiach od rýchle asfaltovej až po hlinenú plnú kaluží. O perfektné zobrazenie každého detailu sa staré technológia ForzaVista .

 

 

Váš festival

Horizon je názov pre festival, na čele ktorého ako usporiadateľ nestane nikto iný ako vy. Vďaka novej funkcii Horizon Blueprint môžete vytvárať vlastný priebeh hry a okamžite ho zdieľaťMôžete dokonca najať priateľov, aby na vašom festivale vystúpili a získali vám viac priaznivcov. A ak vám priaznivcov nezískavajú, zase ich vyhodíte.

 

 

Možnosti prispôsobenia

Vyberte si vlastného vodiča, prispôsobte svoje automobily, vytvorte si poznávacie značky na želanie - dokonca si môžete vybrať zvuk klaksónu. Pri jazde počúvajte svoju obľúbenú hudbu: môžete si vybrať z ôsmich rôznorodých rozhlasových staníc, alebo si zo svojej hudobnej zbierky vytvoriť vlastné.

 

 

Prepracovaná kooperácia

Okrem možnosti internetovej voľnej jazdy pre 12 hráčov a pretekov pre viacerých hráčov ponúka hra aj novú kooperatívnu hru pre 4 hráčov na internete. Pestrosť, súperivosť aj odmeny v kampani hry Horizon tak môžete prvýkrát prežiť spoločne s priateľmi.

 

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape