Sme najväčší predajca veľkých spotrebičov, TV a sedačiek

OKAY je spoločnosť založená v roku 1994, ktorá patrí medzi najvýznamnejších predajcov elektra a nábytku. Prevádzkuje viac ako 100 kamenných predajní v Českej republike, na Slovensku a vlastní e-shop. Viac ako 1500 zamestnancov, franšízantov a vyškolených špecialistov pracuje na požiadavkách 12 miliónov zákazníkov ročne.

140

KAMENNÝCH PREDAJNÍ

406 704

PREDANÝCH VEĽKÝCH SPOTREBIČOV ZA ROK

428 701

PREDANÝHC TV A AUDIA

803 543

PREDANÝCH MALÝCH DOMÁCICH SPOTREBIČOV ZA ROK

156 862

PREDANÝCH MOBILOV ZA ROK

40 532

PREDANÝCH SEDAČIEK ZA ROK

25 124

PREDANÝCH KRESEL A STOLIČKY ZA ROK

15 368

PREDANÝCH SKRÍNÍ ZA ROK

22 052

PREDANÉ POSTELE ZA ROK

12 252

PREDANÝCH KUCHYNÍ ZA ROK

Kvalita OKAY

Úspešnosť a dynamickosť spoločnosti OKAY potvrdzuje aj to, že sa pravidelne umiestňuje v rebríčkoch najlepšie hodnotených predajcov elektrospotrebičov. V prieskume organizovanom GE Money Bank získala OKAY titul Obchodník roka, nezávislá agentúra Daymarker vyhodnotila personál predajní OKAY ako 1. najlepších predavačov elektra. OKAY je členom Asociácie pre elektronickú komerciu a držiteľom certifikátu APEK Česká kvalita.

 

OKAY uspel aj vo svete elektronického obchodu. V roku 2023 spoločnosť získala cenu Shopify Milestones, ktorú získavajú najvýkonnejšie obchody na platforme a zaradila sa medzi najúspešnejšie internetové obchody v strednej Európe.

 

Pomáhame s výberom

Vo svojich predajniach a e-shope ponúka OKAY preverený tovar od významných výrobcov. Skúsení nákupcovia spoločnosti zaručujú, že zákazníci dostanú iba vysoko kvalitné výrobky. Svedčí o tom aj minimálny počet uplatnených reklamácií.

Vždy nablízku

Na všetkých predajniach je zákazníkom k dispozícii vyškolený personál a na e-shope je dostupná zákaznícka podpora, ktorá denne vybavuje stovky otázok a požiadavie

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape