Ako prebieha výberové konanie v OKAY

zivotopis1.jpg

1. Pošlite nám Váš životopis

Prvý krok k získaniu zamestnania v našej spoločnosti OKAY Slovakia spočíva v zaslaní Vášho  životopisu spolu s motivačným listom na vami vybranú pozíciu, ktorú môžete nájsť priamo na našej webovej stránke v sekcii kariéra – voľné miesta alebo na pracovnom portáli profesia.sk. Neváhajte a svoj životopis pošlite priamo cez tlačidlo „ POSLAŤ  ŽIVOTOPIS“. 
 

ozvemese2.jpg

2. Ozveme sa

Všetkým uchádzačom dávame spätnú väzbu a to spravidla najneskôr do 7 pracovných dní. Vždy záleží na náročnosti pracovnej pozície a taktiež na posúdení životopisov. Vybraných uchádzačov  pozývame telefonicky na  I.kolo pohovoru.
 

3. Prvé kolo

prvnikolo1.jpg

Úvodný pohovor v našej spoločnosti má niekoľko foriem, výber ktorých záleží od pracovnej pozície, o ktorú a uchádzate.
 
Prvotné stretnutie na centrále spoločnosti prebieha formou osobného pohovoru alebo skype call. Stretnete sa s personálnym konzultantom, ktorý Vám kladie vopred pripravené otázky. Zameria sa na Vaše odborné znalosti a pracovné skúsenosti. Počas pracovného pohovoru dostanete priestor na Vaše dotazy, ktoré budú zodpovedané. 
 
Každá pracovná pozícia ma istú náročnosť a preto uchádzačov testujeme, či jeho schopnosti spĺňajú naše požiadavky. Testy sa vyhodnocujú priamo na centrále spoločnosti.
 
Personálny pohovor na predajni prebieha formou osobného pohovoru priamo na predajni. Stretnete sa s lokálnym manažérom a vedúcim predajne, ktorí Vám kladú vopred pripravené otázky. Zameriavajú sa na Vaše odborné znalosti a pracovné skúsenosti. Počas pracovného pohovoru máte taktiež priestor na Vaše otázky, ktoré budú zodpovedané a môžete si prehliadnuť Vaše budúce pracovisko. Výberové konanie na predajniach prebieha len formou osobného pohovoru, po ktorom uchádzači dostanú vyrozumenie do niekoľkých dní.
 
 

druhekolo2.jpg

4. Druhé kolo

Na základe pozitívneho výsledku vypracovaných testov a vyjadrenia personálneho konzultanta ste pozvaní do druhého kola výberového konania. Pohovor v druhom kole vedie vedúci príslušného oddelenia. Bližšie sa zoznámite s potenciálnym vedúcim, vykonávanou prácu, pracovnými podmienkami a prípadne podmienkami nástupu. Buďte sebavedomí a nemajte strach! 

rozhodnuti1.jpg

5. Rozhodnutie

Vyrozumenie z výberového konania poskytujeme uchádzačom čo najskôr, a to prostredníctvom e-mailovej alebo telefonickej komunikácie. Termín nie je presne daný. Sme radi, ak sa nám podarí čo najrýchlejšie vybrať vhodného kandidáta či kandidátku.

 
 
 
 
 

formality1.jpg

6. Nástupné formality

Potom, čo ste úspešne zvládli výberové konanie, čaká Vás niekoľko nástupných formalít, ktoré súvisia so spoločnosťou OKAY:
-vstupná lekárska prehliadka
-personálne oddelenie pripraví pracovnoprávne dokumenty a ostatné dokumenty, ktoré sú potrebné k nástupu
-čaká Vás úvodné zaškolenie u Vášho vedúceho oddelenia či vedúceho predajne
-niektoré pozície si vyžadujú dlhší proces zaškoľovania, ktorý prebieha na našich predajniach.
 
 
Tešíme sa na Vás!

Moja predajňa

${favoriteStore.title}

${favoriteStore.address}

${favoriteStore.psc} ${favoriteStore.city}

Telefón: ${favoriteStore.phone}

E-mail: ${favoriteStore.email}

obľúbená predajňa (zmeniť)

tovar na predajni zobraziť na mape